Plaja din România care concurează cu cele din Thailanda. Turiștii care ajung aici sunt impresionați

Plaja din România care concurează cu cele din Thailanda. Turiștii care ajung aici sunt impresionați
Plaja de la noi care concurează cu locurile superbe din Thailanda

România este o țară spectaculoasă, lucru descoperit în fiecare an de din ce în ce mai mulți turiști străini care se minunează de frumusețile locului. Natura ne-a oferit reale oaze de liniște în special în unele zone care pare că sunt desprinse din filme. O plajă sălbatică din România arată exact ca în Thailanda. Mulți români adoră să își facă bagajele și să plece departe de meleaguri când vine vorba de concediu, dar cu siguranță se pot bucura de experiențe inedite chiar la noi în țară. Iată locurile fantastice pe care oricine trebuie să le vadă măcar o dată în viață.

Plaja sălbatică din România care i-a surprins pe toți: concurează cu cele din Thailanda

O plajă sălbatică de la noi arată exact ca una din Thailanda. Majoritatea românilor se grăbesc să plece departe de meleaguri când vine vorba despre concediu, dar cu siguranță lucrurile se vor schimba după ce vor vedea asta.

Cu toții vrem să ne bucurăm de vacanțe frumoase, să schimbăm peisajul și să ne relaxăm în locuri pe care nu le vom uita niciodată.

O variantă bună pentru cel puțin o excursie incredibilă este plaja din comuna Șuncuiuș, care se află pe defileul Crișului Repede, la 60 de kilometri de Oradea.

Locul se află chiar la poalele munților Pădurea Craiului, detaliu care uimește orice trecător sau turist. O cazare în zona aceasta este de aproximativ 200 de lei.

Ai la îndemână aventuri, clipe petrecute la soare, trasee montane și diferite activități pe Crișul Repede. Plaja merită cu siguranță să fie vizitată mai ales de toți românii.

Traseu: București – Alba – Turda – Huedin – Negreni – Șuncuius
La 544 de km de București, la 230 de km de Timișoara, la 103 km de Cluj

Activități

– Pentru amatorii de cățărări montane sunt amenajate, chiar lângă plajă, câteva trasee de via ferata, pentru toate nivelurile de experiență.
– Cei care iubesc muntele pot să se exploreze zona și să facă plimbări pe mai multe trasee: unele mai puțin bătătorite, altele cunoscute.
– Rafting pe râul Criș
– Speologie

Sigur că dacă ești mai activ ai și alte opțiuni care te îndepărtează puțin de locul de vacanță. Mai exact, dacă iubești să vezi împrejurimile, nu trebuie să îți faci griji pentru că ai ce să vezi și în jurul locului sălbatic. Poți să explorezi cu mașina și să ajungi la:

  • Parcul Național Padiș, aflat la 58 de kilometri distanță.
  • Satul tradițional Roșia – una dintre cele mai mari comune din lume, ca suprafață locuită.
  • Moara de apă din Roșia
  • Peștera cu Cristale.