Plaja din Bulgaria ireal de frumoasă. Are forma de semilună și este considerata o bijuterie a litoralului bulgăresc

Plaja din Bulgaria ireal de frumoasă. Are forma de semilună și este considerata o bijuterie a litoralului bulgăresc
Are Bulgaria plaje care merită vizitate?

Plaja din Bulgaria ireal de frumoasă! Când vine vorba de plajele de pe litoralul bulgăresc, majoritatea românilor spun că sunt mult mai bune ca la noi. Și, în general, poate au dreptate. Cu toate astea, nici în Bulgaria nu sunt cele mai bune plaje din Europa, dar unele dintre ele sunt super frumoase. Vă propunem să aflați câte ceva despre plaja din Bulgaria ireal de frumoasă. Cei care au ajuns aici spun că are forma de semilună și este considerata o bijuterie a litoralului bulgăresc.

Are Bulgaria plaje care merită vizitate?

Mulți și-au pus această întrebare, mai ales cei care nu au ajuns măcar odată aici. Alții, care sunt frecvent pe plajele bulgare, se rezumă doar la cele extra-cunoscute. Așa că întrebarea rămâne în picioare.

În acest scop, am încercat să găsim mai multe informații concentrate despre marile orașe de coastă și despre zonele aglomerate cu complexe turistice.

Și așa, am găsit un mic paradis bulgăresc. Astăzi vorbim de plaja din Bulgaria ireal de frumoasă.

Sunt aproape 400 de kilometri de coastă bulgară, 130 dintre ei ocupați de plaje cu nisip auriu, două orașe turistice importante, un sit al Patrimoniului Mondial, colțuri super necunoscute și este clar că Bulgaria este plină de surprize.

Și, dacă aveți timp să descoperiți zona de coastă, vă recomandăm să aveți la dispoziție cel puțin două sau trei zile întregi.

Ceea ce vă propunem este o zonă relativ necunoscută pentru turismul internațional.

Odată ajuns aici, te poți bucura de una dintre cele mai ieftine destinații de plajă din toată Europa.

Butamyata Beach, plaja din Bulgaria ireal de frumoasă, în formă de semilună

Mergând de-a lungul coastei bulgărești, ajungi în orașul Sinemorets.

Aici abundă turismul local și plajele frumoase. De fapt, este un loc minunat pentru a rămâne cel puțin o noapte.

Hotelul Gogov este foarte recomandat și accesibil. Iar una dintre aceste plaje frumoase este Butamyata Beach.

Plaja se află în cadrul aceluiași oraș, un golf frumos în formă de semilună, înconjurat de vegetație și frumusețe brutală.

Fiind atât de aproape de oraș, este de obicei plin de umbrele și de mulți turiști bulgari. Cu toate acestea, zona este uimitoare.

De asemenea, foarte aproape de plaja Butamyata și la puțin peste 15 minute de mers pe jos, puteți ajunge la o altă plajă, fără construcții, înconjurată de pădure și mai puțin aglomerată, Lipite Beach.

Plaja Lipite nu are locuri unde să vă întindeți prosopul și să vă bucurați de temperaturile de vară din Bulgaria.

O bijuterie a litoralului bulgăresc

Plaja din Bulgaria ireal de frumoasă, Butamyata se află pe locul 15 din 84 de plaje din regiune.

Este una dintre plajele din așezarea Sinemorets, la doar 1,1 km de centrul acesteia. Plaja este situată într-o zonă urbană, înconjurată de stânci.

Este o coastă scurtă și dreaptă, cu apă albastră ca cristalul și nisip auriu, așa că nu aveți nevoie de încălțăminte specială.

Intrarea în apă este foarte lină, iar plaja este potrivită pentru diferite categorii de persoane, călători singuratici, iubitori de escapade de relaxare, seniori etc., dar parțial aglomerată în timpul sezonului.

Coasta plajei Butamyata este liberă pentru toți. Plaja dispune de următoarele facilități, șezlonguri și umbrele, restaurant pe plajă, vestiare, dușuri, toalete.

De asemenea, este posibil să se desfășoare diferite activități nautice, cum ar fi catamarane sau jet ski. În timpul sezonului, această linie de plajă este supravegheată de un salvamar.

Pe lângă înot și plajă, puteți lua parte și la alte activități, de exemplu sup-surfing.

Această plajă este ușor de accesat, este situată foarte aproape de șosea, iar parcarea este situată direct pe plajă.

Concluzie

Dacă nu ați ajuns încă aici, pe plaja din Bulgaria ireal de frumoasă, Butamyata Beach, zicem că ar fi bine să încercați.

Nu aveți nimic de pierdut, ba mai mult, veți descoperi o bijuterie a litoralului bulgăresc!