Plăcerea vinovată a iubitei lui Ciprian Marica. Toți au văzut-o așa: a luat un sac (exclusiv)

Plăcerea vinovată a iubitei lui Ciprian Marica. Toți au văzut-o așa: a luat un sac (exclusiv)
Ce placere are iubita lui Marica

Se pare că iubita înșelată a lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, este o mare gospodină. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi Impact.ro la cumpărături.

Plăcerea vinovată a iubitei lui Ciprian Marica

Aceasta a ales să facă cumpărături din Metro Băneasa. Îmbrăcată casual, cu colanți mov, bluză albă de trening și adidași albi, aceasta și-a strâns părul în coadă și a purtat și masca de protecție, astfel că a fost greu de recunoscut în parcarea supermarketului. Astfel că printre cartoane cu ouă și alte produse alimentare, Ioana Marcu a cumpărat și un sac mare de pufuleți. Și după ce a încărcat sacoșele de cumpărături în portbagajul mașinii, aceasta a dus căruciorul de unde l-a luat, ca un cetățean responsabil.

Pufuleții sunt o alegere perfectă pentru blondina, mai ales că are o siluetă de invidiat. Amintim de povestea de aproape un an când Ciprian Marica a fost prins înșelându-și iubita, cu o altă femeie, la un hotel din Cluj. Se pare că aceasta l-a iertat pe Ciprian Marica și a hotărât să mai dea o șansă relației lor. Acesta a fost prins în fapt chiar de soțul amantei lui, pe nume Florin Muntean, care mai era și prieten cu Ciprian Marica. Bărbatul chiar a filmat momentul în care a bătut la ușa în care știa că se află soția lui cu alt bărbat. A răspuns la ușă chiar Marica, complet dezbrăcat, purtând doar un prosop alb în jurul taliei. El și-a recunoscut însă greșeala făcută și chiar a cerut scuze public familiei lui, convingând-o pe Ioana, iubita lui, să revină la sentimente mai bune.

Ioana Marcu l-a iertat pe Ciprian Marcu pentru că a înșelat-o

Dar iată că cei doi s-au împăcat și formează o familie frumoasă, alături de cei doi băieți ai lor. În plus, Ciprian Marica a avut parte de susținere din partea nașilor lor, Cristi și Adelina Chivu, care potrivit surselor apropiate cuplului, l-au sfătuit pe fostul atacant să lupte pentru familia lui.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap.”, au spus surse din anturajul lui Ciprian Marica pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI