Ciprian Marica, revoltă în plină pandemie. Ce acuzații grave aduce autorităților

Ciprian Marica este deranjat de modul în care autoritățile gestionează problema sportului pe timp de pandemie

Ciprian Marica pune tunurile pe autorități pentru modul în care este gestionată situația sportului pe timpul pandemiei de coronavirus. Actualmente patron al echipei Farul, Marica spune că sunt foarte multe neclarități în protocolul dintre Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății. Mai mult, funcționarii de la DSP nu sunt deloc interesați de ceea ce înseamnă sportul în România.

Farul, echipa patronată de Ciprian Marica, a avut cazuri de coronavirus la finalul lunii septembrie

„Le pasă prea puțin de sport. Am auzit, ca să nu dau mai multe detalii, că la DSP habar nu aveau de protocolul dintre MTS și MS. Spuneau că «Nu ne interesează de protocolul de la MTS. Ținem cont de cel la Ministerul Sănătății». Li se zicea: «Domnule, există un acord între cele două Ministere!» și răspundeau «Nu îmi place sportul». Da, se întâmplă ca unii să fie mai pasionați ca alții. 

Cele mai frumoase 9 goluri ale genericului Marica.
Ciprian Marica

Suntem depășiți de situație! Asta e realitatea. Avem 300 de spitale și 23.000 de biserici. Cel mai la îndemână e să spunem «Doamne, ajută!» (n.r- își face cruce). Cred că autoritățiile sunt depășite. Nu există un interes din partea lor să deschidă sportul.

Ideal ar fi să existe aceeași măsură! Dar fiecare interpretează după bunul plac. Unii spun că toți contacții direcți trebuie izolați, așa cum se întâmplă la Astra, alții că doar cei pozitivi trebuie izolați, nu și cei negativi. E interpretabilă situația”, a declarat Ciprian Marica la emisiunea Liga Digi Sport.

Formația Farul Constanța, patronată de Ciprian Marica, a fost și ea afectată de pandemia de coronavirus. Partida din etapa a 5-a a Ligii a 2-a, cu Unirea Slobozia, a fost amânată. Asta după ce în echipa de la malul mării au fost depistate trei cazuri de fotbaliști pozitivi cu noul coronavirus.

„In urma testarii efectuate periodic, trei rezultate pentru jucatori din cadrul lotului au fost pozitive pentru COVID-19. Clubul a initiat procedurile prevazute in protocolul sanitar si a informat DSP Constanta si FRF despre situatie. Ancheta epidemiologica nu a putut fi finalizata in timp util pentru ca partida sa se poata disputa conform programului. Meciul va fi reprogramat pentru o data care va fi stabilita ulterior”, se arăta în comunicatul emis de clubul Farul înaintea acelei partide, în finalul lunii septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI