Pisica, virală: ce a căutat la o prezentare de modă, neinvitată

Prezența unei pisici la o prezentare de modă recentă a făcut înconjurul lumii, în contextul în care felina nu făcea parte din defilare, ci venise de pe stradă.

Istanbul este gazda unei comunități formate din sute de mii de pisici, de câteva mii de ani. Acestea ajung să facă partea din viața oamenilor, cu sau fără acordul acestora. Le găsești peste tot, iar acesta este și motivul pentru care au făcut în 2016 subiectul unui documentar foarte frumos intitulat Kedi.

Aceste detalii de fond sunt foarte relevante pentru a reține că este foarte puțin probabil ca scenele imortalizate la prezentare de modă din Istanbul să fi fost regizate. Pur și simplu, o pisică a trecut neobservată de mai multe uși și, până să-și dea cineva seama că nu are ce căuta acolo, deja a fost prea târziu. Ajunse printre manechinele de la parada modei.

Evenimentul neprevăzut s-a petrecut în cadrul Esmod International Fashion Show care s-a desfășurat în interiorul mall-ului Emaar Square din Istanbul, capitala Turciei. În mod previzibil, prezența pisicii a furat atenția spectatorilor care aproape că au neglijat ce încercau să prezinte manechinele. Cei mai mulți au încercat să fotografieze sau să filmeze pisica, în contextul în care a interacționat destul de mult și cu participantele ”legale” la paradă.

Prezentarea de modă era dedicată creațiilor designerului vestimentar Goksen Hakki Ali. Într-un interviu pe marginea subiectului, aceasta a confirmat că întregul eveniment a fost un șoc, iar oamenii nu știau ce să creadă despre întreaga situația. Întrebată dacă îi prevede pisicii un viitor în modă, designerul a răspuns amuzat: ”Poate, de ce nu?”. În final, evenimentul a devenit viral, iar cred că asta este tot ce își poate dori un creator de modă.

 

View this post on Instagram

 

Ahahahahahah #catwalk #real #vakkoesmod #catmoss

A post shared by H (@hknylcn) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI