Pisica ta privește în punct fix prin casă? Nu e bine, deloc. La ce se uită și ce trebuie să faci imediat

Pisica ta privește în punct fix prin casă? Nu e bine, deloc. La ce se uită și ce trebuie să faci imediat
Pisica ta privește în punct fix prin casă?

Pisica ta privește într-un punct fix din casă? Asta nu e bine deloc! Se spune că o pisică are darul de a proteja casa și familia de spiritele rele. De altfel, acest animal magic are un sistem unic de bioenergie. Se spune că o pisică poate să intre în contact cu câmpul bio uman, efectuând corectarea, hrănirea și uneori restaurarea acestuia. Însă ce se întâmplă când animalul tău privește într-un punct fix din casă?

Pisica, un indicator al bunăstării

Se spune adesea că o pisică are abilitatea de a „vindeca” durerile de cap sau de a scădea stresul din viața oamenilor care au grijă de ele. Pisica va încerca să doarmă pe locul dureros, iar aceasta se va domoli și vei începe să te simți alinat.

Femelele sunt cele care vindecă mai bine afecțiunile sistemului nervos și ale organelor interne, în vreme ce motanii sunt mai talentați când vine vorba despre artroză și spondiloză.

Pisica este ca un senzor de înaltă tehnologie prin care îți poți restabili nivelul de bunăstare. Dacă totul este normal, indicatorul pufos este și calm, iar dacă nivelul tău de bunăstare scade, pisica devine nervoasă și îi scade pofta de mâncare, reflectând ceea ce este în neregulă cu stăpânul.

Ce înseamnă dacă pisica ta privește în punct fix prin casă

Pisica este privită ca un diagnosticator al karmelor încă din cele mai vechi timpuri. Egiptenii considerau pisicile niște animale extrem de valoroase și au dezvoltat chiar și un cult al lor. Zeița cultului, Bastet, a fost una dintre cele mai venerate zeități.

Însă la polul opus, în Evul Mediu, în zona europeană, pisicile erau considerate ca fiind ființe negative. Dar pisica simte energiile negative și reacționează. Când pisica simte spiritele din casă, primul lucru pe care îl face este să le urmeze pentru a le afla intențiile. Ca să se asigure că acele entități astrale nu le amenință însă teritoriul, pisica va face orice ca să le îndepărteze. Iar dacă nu va reuși să le alunge, pisica va bloca entitatea astrală cu energia sa pozitivă și o va conduce afară din casă.

Ai putea să acorzi și tu o mai mare atenție gesturilor sale, iar dacă observi că revine într-un anume loc din casă, că are o postură tensionată sau că se holbează la ceva anume, astfel de gesturi pot fi un semn al unei prezențe străine în locuință.

Pentru a ajuta ca pisica ta să elimine aceste energii, poți face o rugăciune în locul în care se afla pisica.