Piedone, mișcare fără precedent în Sectorul 5. Ce le-a făcut angajaților săi, chiar azi

Piedone, mișcare fără precedent în Sectorul 5. Ce le-a făcut angajaților săi, chiar azi
Ce le-a făcut Piedone angajaților din Primăria Sectorului 5

Sa întâmplat chiar astăzi în Capitală. Primarul Sectorului 5 a scos directorii instituției pe care o conduce pe teren. Potrivit lui Piedone, aceștia trebuie să vadă cu ce probleme se confruntă locuitorii din sector și totodată să prezinte rapoarte scrise de la fiecare.

Piedone, mișcare fără precedent în Sectorul 5

În cursul zilei de miercuri, Cristian Popescu Piedone și-a invitat directorii, viceprimarii și city managerul să meargă pe teren cu microbuzele puse la dispoziție de Primărie, pentru a vedea cu ce probleme se confruntă locuitorii din Sectorul 5 al Capitalei.

Mai mult de atât, Piedone îi îndemnă pe cetățeni să îi abordeze și să le spună directorilor care sunt problemele din sector. De asemenea, primarul le-a cerut subordonaților săi ca după vizita de lucru din Sectorul 5 să întocmească și un raport, în funcție de domeniul de activitate pe care fiecare îl conduce și să se prezinte cu el în cabinetul primarului.

”V-am promis că angajații Primăriei Sectorului 5 vor ieși din birourile confortabile pentru a vedea exact care sunt problemele cu care vă confruntați. Astăzi se întâmplă acest lucru. Directorii, alături de viceprimari și City Manager se află în acest moment pe străzile din sector.

Vă rog pe voi, cetățenii din Sectorul 5, să nu ezitați să îi abordați, să le spuneți ce lucruri avem de rezolvat. Directorii vor merge pe teren și în perioada următoare. În fiecare săptămână, după ședința operativă, aceștia vor verifica personal dacă problemele din Sectorul 5 sunt rezolvate”, a anunțat Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Ludovic Orban, despre alegerea lui Piedone la primăria Sectorului 5

La începutul lunii octombrie, fostul premier Ludovic Orban declara că nu poate să înțeleagă de ce locuitorii Sectorului 5 l-au votat pe Cristian Popescu Piedone ca primar. Orban se declara surprins total de rezultatul alegerilor.

”O surpriză totală, eu nu pot să înțeleg de ce locuitorii Sectorului 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone. Chiar nu pot să înțeleg. Dar asta e. Nu mai discutăm. Oamenii au optat. Nu știu cât va putea să fie primar domnul Popescu, are o condamnare dictată de instanța de fond, dar asta este”, afirma atunci la România TV, Ludovic Orban.

Deși Cristian Popescu Piedone a fost condamnat în dosarul incendiului de la clubul Colectiv, el a reușit să câștige la alegerile locale un nou mandat la Primăria Sectorului 5. Piedone a fost condamnat pentru infracțiuni de abuz în serviciu pe vremea când era edil în Sectorul 4 al Capitalei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI