21 apr. 2024 | 10:35

Piatra potrivită zodiei Balanță. Ce să porţi mereu la tine pentru noroc în dragoste şi bani

Știri generale
Piatra potrivită zodiei Balanță. Ce să porţi mereu la tine pentru noroc în dragoste şi bani

Piatra potrivită zodiei Balanță. Balanța este al șaptelea semn astrologic al zodiacului. Persoanele care s-au născut în această zodie, își sărbătoresc ziua de naștere, în perioada 23 septembrie – 22 octombrie. Ca toate celelalte semne zodiacale și balanțele sunt influențate de anumite pietre. Iată așadar care este piatra potrivită zodiei Balanță.

Piatra potrivită zodiei Balanță

Pietrele sunt uimitoare pentru persoanele născute în zodia Balanță, al șaptelea semn din Calendarul Zodiacal. Aceste semne de aer sunt descrise ca fiind cooperative, diplomatice, grațioase, corecte și sociale.

Semnul zodiacal Balanță este guvernat de planeta Venus, care guvernează și Taurul. Balanța formează o polaritate pozitivă cu Vărsătorul, în timp ce Leul este opusul său.

Zodia Balanță

Energia Balanțelor este foarte frumoasă pentru că se concentrează pe a oferi dragoste și fericire celor mai buni prieteni ai lor! Când te gândești la cristalele pentru Balanțe, trebuie să te gândești la pietre care încurajează echilibrul și armonia între toate lucrurile, precum și la cele care oferă empatie și confort în perioadele dificile.

Cel mai important, ar trebui să fie frumoase la vedere, deoarece frumusețea este ceva pentru care acești oameni vor păstra o apreciere până la sfârșit!

Zodia Balanță – piatra potrivită

Cristalele enumerate mai jos pot fi folosite de oricine, dar se potrivesc cu energia Balanței. Pentru un impuls suplimentar, poartă aceste cristale în timpul sezonului Balanței sau folosește-le pentru a te concentra asupra calităților Balanței.

Aceste cristale frumoase de înaltă calitate ar fi un cadou uimitor pentru acea Balanță specială din viața ta. Iată care sunt pietrele potrivite pentru persoanele născute în zodia Balanță.

Turcoazul

Piatra care se asociază cel mai mult cu Balanța este Turcoazul . Nu numai că acționează ca un simbol al prieteniei, dar promovează și un puternic sentiment de dreptate și corectitudine în lume. Echilibrează chakrele inferioare și crește fluxul de energie în întregul corp.

Turcoazul ajută la deschiderea comunicării între oameni, în special cei care ocupă funcții legate de drept și justiție. Acesta este unul dintre cele mai bune cristale pentru Balanță! Nu numai asta, dar Turcoazul are și proprietăți vindecătoare speciale pentru a ajuta la vindecarea fizică și poate fi o piatră grozavă de ținut în mână atunci când se urmează orice tratament medical. Turcoazul este una dintre cele mai bune pietre de folosit în orice aspect al vieții!

Piatra potrivită zodiei Balanță

Zodia Balanță – piatra potrivită

Topazul albastru

Aceasta este o piatră prețioasă puternică care poate crește intelectul Balanței, precum și intuiția lor. Emite energie pozitivă pe care Balanța va aprecia să o aibă în buzunar, poșetă sau cameră!

Are puterea de a ajuta oamenii în rezolvarea problemelor, în special a problemelor legale. Topazul albastru are dragoste necondiționată și va oferi claritate atunci când formează o relație romantică! Majoritatea oamenilor poartă această piatră frumoasă ca o bijuterie pentru echilibru emoțional și sprijin atunci când vine vorba de a face conexiuni și de a forma relații cu ceilalți!

Peridotul

Peridotul este o altă piatră perfectă pentru Balanță. Considerat că încurajează succesul, Peridot poate ajuta Balanța să-și atingă obiectivele!

De asemenea, oferă protecție, promovând în același timp sănătatea fizică și psihică. O Balanță indecisă poate avea probleme atunci când vine vorba de a lua decizii și de a înțelege ce își doresc cu adevărat. Peridotul este o piatră minunată de folosit, mai ales în carieră, pentru a oferi o nouă perspectivă asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat și cum să-ți atingi obiectivele!

Alte pietre potrivite pentru zodia balanță sunt:

  • Cuarț trandafir
  • Piatra lunii
  • Chihlimbar
  • Granat
  • Agat
  • Topaz
  • Ametist
  • Lapis Lazuli
  • Onix
  • Turmalina roz
  • Acvamarin
  • Opal
  • Ochiul de tigru
  • Cuarț clar
  • Citrin
  • Turmalina neagră
  • Piatra de sânge
  • Jad
  • Cuarț fumuriu
  • Safir albastru
  • Labradorit.
Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de la Poliție
Capital.ro
Orașul din România în care se află cea mai frumoasă stradă din Europa
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DILEMA pe care o au toți românii. Care e PLURALUL pentru pască?
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro