‘Petrică Mîțu Stoian avea plămânii maro după autopsie’. Sora artistului acuză: ‘I s-au ars acolo’

‘Petrică Mîțu Stoian avea plămânii maro după autopsie’. Sora artistului acuză: ‘I s-au ars acolo’
Sora lui Petrică Mîțu Stoian vine cu detalii cutremurătoare după autopsia artistului

Sora artistului este șocată de cele auzite din partea medicilor. Aceasta a declarat că plămânii regretatului interpret de muzică populară erau maro, au indicat medicii după autopsie.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, detalii cutremurătoare: „Avea plămânii maro”

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a venit cu noi mărturii despre ultimele clipe din viața artistului. Aceasta a declarat în cursul zilei de sâmbătă la Realitatea Plus că plămânii cântărețului nu erau afectați din cauza COVID-19. De asemenea, ea consideră că vinovați de moartea fratelui său sunt cei de la clinica din Reșița, acolo unde Mîțu Stoian urma un tratament cu oxigen hiperbaric.

„Nu știam de această clinică că a fost închisă. Nu am fost acolo. Tot ce știu este ce aud de la preasă (….) El a avut un dosar cu toatele actele, ce boli a avut. Trebuia să le fi văzut un medic, să se uite pe ele.

Nu ar fi avut voie să intre în acea cabina. Cardiac, după Covid, ar fi trebuit să nu îl lase să intre. Nu au făcut testare, au făcut o ședință (…). Acolo nu au oameni care să se ocupe, să își dea acordul cu privire la un posibil tratament”, a afirmat Maria Tărchilă.

Maria Tărchilă susține că autopsia a dezvăluit că plămânii regretatului cântăreț aveau o nuanță maro după tratamentul post-COVID cu oxigen hiperbaric.

„După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane”

„Nu erau afectați plămânii. După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”, a mai spus sora lui Petrică Mîțu Stoian la Realitatea Plus.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița au deschis luni un dosar penal în cazul morții vedetei și fac cercetării pentru ucidere din culpă. De asemenea, Ministerul Sănătății a precizat că tratamentul urmat de cântăreț după vindecarea de virusul chinez nu este inclusă în protocolul de tratament, având în vedere că la moment nu există studii pertinente care să dovedească exact eficiența.

Amintim că interpretul de muzică populară din Mehedinți a murit în cursul zilei de sâmbătă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce a suferit un șoc septic. Medicii care l-au tratat la spital au spus că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID-19. Fanii artistului sunt șocați de cele auzite și de dispariția sa bruscă de pe acest pământ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI