Detalii noi după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cine i-a folosit telefonul, de fapt, și de ce

Detalii noi după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cine i-a folosit telefonul, de fapt, și de ce
Cine s-a folosit de telefonul lui Petrică Mîțu Stoian?

Noi detalii despre decesul lui Petrică Mîțu Stoian. Cine s-a folosit de telefonul acestuia și din ce motiv? Impresarul regretatului interpret de muzică populară dupe tăcerea. Ce s-a întâmplat?

Deces Petrică Mîțu Stoian: cine s-a folosit de telefonul artistului?

Noi detalii halucinante ies la iveală la scurtă vreme după ce celebrul interpret a fost condus pe ultimul drum. Telefonul regretatului artist a fost accesat la două zile la decesul care a șocat o țară întreagă. Impresarul artistului a declarat în cursul zilei de joi în direct la emisiunea Punctul Culminant de la România TV că sora regretatului solist a fost cea care a luat telefonul pe care l-a folosit Mîțu Stoian.

„Sora lui Mîţu, fiind mai aproape de Reşiţa. De la Arad la Reşiţa e mai aproape decât de la Craiova la Reşiţa. Ea a luat acel telefon. Sâmbătă, pe la 4 şi ceva, când îi era rău, nepotul lui zice: domnule Doru, să mergem la clinică să luăm maşina. Am plecat cu el. Ne-am dus, am luat hainele fără alte amănunte. Maşina e a mea şi a lui Petre”, a povestit impresarul cântăreţului care s-a stins din viaţă sâmbătă.

Doru Gușman a explicat că avea o firmă împreună cu cântărețul pe care era înregistrat automobilul, dar și telefonul folosite de artist. Sora solistului a luat mobilul și actele cu care vedeta a plecat de la Craiova.

„Telefonul este pe firmă. Este tot al meu şi al lui”

„Telefonul este pe firmă. Este tot al meu şi al lui. E firma pe care este acea maşină, telefonul şi ce mai e. Suntem asociaţi. Suntem 50-50% din acţiuni. Telefonul era la sora lui şi am văzut că ascundea geanta.

Luase telefonul şi actele cu care a plecat Petre de la Craiova. Actele nu le-am văzut. Telefonul l-am văzut. Mi-a dat telefonul şi am plecat acasă”, a mai detaliat acesta.

Bărbatul a mai precizat că fiica sa era mai apropiată de solist și tot ea este singura care știe codul telefonului. De asemenea, el a mai declarat și că în ziua înmormântării a fost unul din oamenii audiați de autorități.

„Fiică mea îi ştia codul (de la telefonul mobil). Ea e singura care-l ştie. A intrat în telefon ca să arate pozele pe care le trimisese Petre, că a fost în cameră. În ziua înmormântării m-a audiat. Ofiţerul nu m-a întrebat de niciun telefon pentru că telefonul era acasă. Azi, văzând la televizor, am luat telefonul în geantă”, a mai spus Gușman.