Petrică Mâțu Stoian, mașină de peste 100.000 de euro. De unde a avut atâția bani pentru bolidul de lux

Petrică Mâțu Stoian, mașină de peste 100.000 de euro. De unde a avut atâția bani pentru bolidul de lux
Petrică Mâțu Stoian, mașină de peste 100.000 de euro. De unde a avut atâția bani pentru bolidul de lux

Petrică Mâțu Stoian este un artisti ce nu mai are nevoie de prezentare. Cântărețul de muzică populară a și făcut turul televiziunilor, povestind amănunte din viața personală, unele mai bune, altele mai rele. Deoarece este unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară din România, se pare că artistul nu duce deloc lipsă de bani, iar mărturie stă și mașina pe care o conduce.

Petrică Mâțu Stoian, mașină de peste 100.000 de euro

Petrică Mâțu Stoian dispune de multe oferte de cântare: nunți, botezuri sau alte evenimente. De bani, e lesne de înțeles, nu duce deloc lipsă. Așadar, pe nimeni nu mai miră că circulă pe străzile patriei cu un bolid de lux.

Petrică Mâțu Stoian conduce, mai nou, un Mercedes GLE, fiind ultimul model pe care cântărețul l-a achiziționat și pentru care ar fi plătit nu mai puțin de 100 000 de euro. „Este necesară mașina pentru un artist așa ca mine, iertați-mi lipsa de modestie, dar eu îmi petrec majoritatea timpului în mașină”, a dezvăluit Petrică Mâțu Stoian, potrivit cancan.ro.

sursă foto: pandurul.ro

Preferă marca Mercedes

Lui Petrică Mâțu Stoian îi place marca Mercedes, dat fiind faptul că este la a patra mașină nemțească. A așteptat trei luni pentru ca bolidul să-i fie livrat, dar a avut noroc, deoarece finul său este dealer de mașini și i-a facilitat achiziția într-un timp mai scurt. De asemenea, u termen scurt le dă Petrică Mâțu Stoian și mașinilor sale: „Când iese din garanție o schimb!”, a declarat artistul, potrivit sursei menționate.

În plan artistic, Petrică Mâțu Stoian este tare ocupat, fiind extrem de solicitat la evenimente. Cei care vor să se bucure de prezența lui trebuie să scoată din buzunar 1500 de euro pe o oră de cântare, iar dacă vine cu acompaniamentul taxa este de 2000 de euro.

Cu toate acestea, nici în viața artistului nu a curs doar lapte și miere, acesta având, de-a lungul timpului, și sincope financiare. De menționat este faptul că în urmă cu un an, artistul a avut datorii tot cam de  100 000 de euro, cât a dat pe Mercedes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI