15 feb. 2022 | 15:05

Petre Roman se mută din România. Vestea care i-a uimit pe apropiați, ce a anunțat Oana Roman

Monden
Petre Roman se mută din România. Vestea care i-a uimit pe apropiați, ce a anunțat Oana Roman
Vrea sa plece cu familia

Petre Roman vrea să se mute din România. El și partenera lui, Silvia Chifiriuc, vor să își schimbe definitiv domiciliul. Ambii vor să meargă într-o țară unde au posibilitatea unui trai decent. Nu este nici primul și nici ultimul politician care alege să părăsească România după ce a activat ani buni în politică.Fiica lui, Oana Roman, este cea care a făcut publică intenția fostului premier de a părăsi țara. 

Petre Roman vrea să părăsească România alături de familie

Petre Roman vrea să își ia familia și să plece peste hotare. Fostul premier are acum 75 de ani și tocmai a primit o ofertă din Elveția, unde vrea să meargă alături de soția și fiul lui.

Lui Petre Roman i s-a promis funcția de Președinte al Universității din Geneva, a spus Oana Roman, care s-a arătat dezamăgită de decizia tatălui său, pe de-o parte, dar și mândră de faptul că îi sunt recunoscute meritele. 

„Ce credeți? Azi mă sună tata. Printre altele, ca și cum mi-ar fi spus că s-a dus la colțul străzii să cumpere o pâine, mi-a spus că în luna decembrie a fost numit Președintele Universității din Geneva.

Una dintre cele mai mari universități din Elveția. Mă bucur foarte tare pentru el că scapă de țara asta de doi bani și că oamenii din afară îi recunosc meritele”, a povestit Oana Roman.

Cum s-a cunoscut cu actuala lui soție

Petre Roman are 75 de ani, iar Silvia Chifiriuc are 48 de ani. Cei doi au împreună un băiețel de 12 ani. 

Este o soție foarte devotată, foarte iubitoare, pe care eu am îndemnat-o tot timpul să-și vadă de cariera ei muzicală, profesională, pentru că eu cred că are o voce foarte fumoasă.

Chiar și acum mi-aș dori ca această carieră muzicală a ei, pe care eu o prețuiesc foarte mult, să fie mult mai înfloritoare. Ca să avem un cuplu în care fiecare e mulțumit de el însuși”, a declarat Petre Roman.

Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat.

M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă caldură, a mărturisit soția lui Petre Roman.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro