Petre Roman a intervenit în divorțul fetei sale. Cum a reacționat Oana Roman, în cel mai scurt timp

Petre Roman a intervenit în divorțul fetei sale. Cum a reacționat Oana Roman, în cel mai scurt timp
Cum a reacționat Oana Roman

După ce au fost căsătoriți șase ani de zile, Oana Roman și Marius Elisei divorțează. Fostul premier, Petre Roman nu s-a împăcat prea ușor cu ideea că fiica lui va rămâne singură cu un copil și a intervenit să îi împace pe cei doi.

Petre Roman a intervenit în divorțul fetei sale

Oana Roman a susținut că tatăl ei a încercat să o ajute să-și salveze căsnicia, însă ea nu și-a dorit acest lucru. Fostul premier, a vrut chiar poarte o discuție cu Marius Elisei pentru a ajunge la un consens.

”M-a întrebat doar «Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție» și i-am spus «Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii». Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK”,a declarat Oana Roman.

 Motivul pentru care cei doi s-au despărțit

În cadrul emisiunii ”Trăiri și sentimente alături de Andreea Mantea”, atunci când a venit vorba de despărțirea de Marius Elisei, fiica fostului premier a izbucnit în lacrimi.

”Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei. Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare.

La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Și atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a spus Oana Roman.

Oana Roman ar fi fost părăsită pentru o altă femeie

Există mai multe zvonuri precum că Marius Elisei și-ar fi părăsit familia deoarece ar fi cunoscut o altă femeie cu care s-ar fi mutat deja, fiind foarte îndrăgostit.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.

Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a explicat Oana Roman, potrivit Cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI