Bianca Drăgușanu, ridicată de mascați? Ce implicare are Andreea Mantea în toată povestea VIDEO

Bianca Drăgușanu, ridicată de mascați? Ce implicare are Andreea Mantea în toată povestea VIDEO
Bianca Drăgușau, ridicată de mascați?

Bianca Drăgușanu, probleme grave chiar în perioada sărbătorilor? Ce se întâmplă cu celebra fostă asistentă păcătoasă și ce implicare are Andreea Mantea în această poveste?

Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați? Andreea Mantea, implicată în poveste

Emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea a mai cuprins încă un moment la care nimeni nu se aștepta. Fanii Biancăi Drăgușanu au văzut imagini cu vedeta așa cum nu s-ar fi așteptat. Episodul în cauză a avut lacrimi, trăiri aparte și întâmplări spumoase la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Andreea Mantea și-a propus să o testeze pe fostă asistentă păcătoasă într-un moment pe care cu siguranță nu-l va uita prea ușor. Sub pretextul că îi face o vizită înainte de sărbători, Andreea intră în casa gazdei sale cu cadouri, dar și cu o surpriză uriașă.

Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de Euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”, sunt două întrebări cheie la care încearcă să afle răspunsul Andreea Mantea, chiar de la victimă.

Noua ediție unde se vor vedea scenele descrise anterior pot fi urmărite în această seară, de la orele 22:30, în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea.

“Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele”

Andreea Mantea a revenit pe TV cu o emisiune care îi poartă numele după renunțarea la show-ul Puterea Dagostei, la finele celui de-al treilea sezon. Colegul acesteia acum este chiar fiul ei.

Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele.

Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm. David este cel mai important om din viață mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne «întâlnim» pe Kanal D!”, a spus Andreea Mantea, despre revenirea ei la TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI