Persoana care este alături de Cristina Cioran după despărțirea vedetei de tatăl copilului: ‘Mă ajută mult’

Persoana care este alături de Cristina Cioran după despărțirea vedetei de tatăl copilului: ‘Mă ajută mult’
Cine este alături de Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu?

Cristina Cioran trece prin momente mai puțin plăcute în viața personală. Aceasta s-a despărțit cu scandal de tatăl copilului ei, iar recent a aflat că acesta și-a făcut și o nouă relație. Fosta prezentatoare de televiziune are însă o persoană de încredere care îi este alături în aceste clipe. „Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Sunt tristă…”, a subliniat blondina despre povestea de iubire cu fostul partener.

Cine îi este alături Cristinei Cioran: vedeta are o persoană de încredere

Cristina Cioran a trecut prin multe experiențe nefericite, dar rolul de mamă este cel care reușește să îi aducă zâmbetul pe buze în fiecare zi. Aceasta susține că nimic nu o sperie, atât timp cât fiica este ei fericită și sănătoasă. Blondina este chiar pregătită să înceapă acum un nou capitol după separarea de tatăl copilului ei.

Fosta prezentatoare de TV a subliniat că a oferit mai multe șanse în fosta relație, dar nu a funcționat. De asemenea, cea din urmă a menționat că și-ar fi dorit ca bărbatul să aibă o legătură mai profundă cu Ema sau să continue să le respecte pe amândouă.

,,Cu tatăl ei nu a mers… din păcate… Poate că e mai bine așa. Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este.

Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât”, a subliniat aceasta, pentru viva.ro.

,,Mă ajută…”

Actrița a declarat că în aceste momente mama sa îi este alături. Mai mult decât atât, cea care i-a dat naștere s-a mutat în casa vedetei și are mare grijă de nepoata pe care o iubește enorm. Blondina a mai susținut că nu crede că relația cu Alex Dobrescu a fost întâmplătoare, dar va înțelege exact care este lecția sa de învățat după ce o să se liniștească apele.

,,Mă ajută mama acum, stă la mine o perioadă, a simțit că ceva e în neregulă. Eu am încercat să o protejez, să nu-i spun, dar… Pentru o perioadă, până ne reglăm un pic, în locul unde suntem, secret pentru unele persoane, va sta cu mine. Eu nu cred în întâmplări, așadar, după ce voi reuși să trec de această perioadă, voi înțelege de ce.

Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți!”, a mai povestit aceasta.

Urmăriți Playtech.ro și pe