Adevărul despre despărțirea dintre Cristina Cioran şi tatăl fiicei sale. Vedeta a fost dată afară din casa în care locuiau împreună: „Trăieşte în teroare” EXCLUSIV

Adevărul despre despărțirea dintre Cristina Cioran şi tatăl fiicei sale. Vedeta a fost dată afară din casa în care locuiau împreună: „Trăieşte în teroare” EXCLUSIV
Adevărul despre despărțirea dintre Cristina Cioran şi tatăl fiicei sale. Ce au dezvăluit apropiații cuplului. Declarații exclusive.

Adevărul despre despărțirea dintre Cristina Cioran şi tatăl fiicei sale. Actrița s-a despărțit, recent, de Alexandru Dobrescu, tatăl fiicei sale, la doar câteva zile după ce acesta o ceruse din nou de soție. Vedeta TV s-a mutat cu fiica sa într-o altă casă, tot în Capitală, după ce fostul iubit i-a cerut să plece din locuința lui. Apropiații cuplului au făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Adevărul despre despărțirea dintre Cristina Cioran şi tatăl fiicei sale

Cristina Cioran este singură la un an jumătate de la nașterea copilului. Actrița și fostul ei iubit, Alexandru Dobrescu, au ajuns la cuțite, deși în urmă cu doar câteva zile actrița ne mărturisea că-n relația lor e posibilă chiar și o împăcare: „Suntem într-o perioadă de reevaluare. E posibil orice, chiar și să ne împăcăm. Nu mai e nimic altceva de zis”.

Doar că acea perioadă de reevaluare, cum o numea actrița, pare să fi fost cea în care foștii parteneri au decis să meargă definitiv pe drumuri separate, fără cale de întoarcere. Între aceștia, a avut loc un schimb dur de mesaje, o parte dintre ele făcute chiar publice de fostul iubit al vedetei TV.

Vedeta s-a mutat cu fiica sa

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu nu mai locuiesc împreună de când tatăl fiicei sale a anunțat că s-au despărțit. Acesta i-a cerut actriței să plece din casa lui. Cristina s-a conformat și s-a mutat cu fiica lor într-un apartament, tot în Capitală. Potrivit unei persoane apropiate acesteia, vedeta tv a plecat însă fără o parte dintre actele și contractele sale importante, pe care nu a reușit încă să le recupereze.

„Cristina trăiește în teroare. Ea nu vrea circ, nu vrea ca despărțirea lor să fie mediatizată și subiect de presă, tocmai pentru a-și proteja fetița. Vrea doar să-și recupereze toate actele și tot ce era al ei și a rămas în casa în care au locuit împreună”, a declarat pentru playtech.ro sursa mai sus-menționată.

Ruptură totală și-n afaceri

Neînțelegerile dintre Cristina și fostul iubit au apărut după ce micuța a împlinit un an și a avut o mică petrecere cu ocazia ruperii turtei. Cum nu au reușit să ajungă la un numitor comun, aceștia au decis că cea mai indicată ar fi despărțirea, fapt survenit la doar câteva zile după ce vedeta TV a fost cerută din nou de soție de tatăl fiicei sale, cu șapte ani mai mic decât ea. Astfel că, în loc să înceapă pregătirile pentru nuntă, Cristina și partenerul său sunt gata să o ia pe drumuri separate.

Citește și: Răsturnare de situație cu despărțirea dintre Cristina Cioran și iubitul său. Ce a anunțat fosta vedetă TV EXCLUSIV

Cei doi foști parteneri aveau împreună două magazine de haine în centrul Capitalei, doar că în prezent nu vor să mai audă unul de altul. Cu doar câteva săptămâni înainte de a se despărți de tatăl fiicei sale, vedeta TV ne mărturisea că intenționează chiar să-și deschidă împreună cu acesta și propriul atelier de croitorie, mi ales că ambii făceau tiparele hainelor, iar actrița era și cea care le-a cusut, nu de puține ori.

Urmăriți Playtech.ro și pe