14 nov. 2022 | 12:53

Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, scandal uriaş. Cei doi şi-au spus cuvinte grele. Cum se scuză vedeta pentru limbajul folosit

Monden
Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, scandal uriaş. Cei doi şi-au spus cuvinte grele. Cum se scuză vedeta pentru limbajul folosit

Cristina Cioran este în scandal cu tatăl fetiței sale! Alex Dobrescu a făcut-o de râs în mediul online și mai apoi a șantajat-o. Cei doi au trăit în ultima perioadă o dragoste cu năbădăi, iar acum au ajuns să își arunce cuvinte grele în public. Foștii parteneri au ajuns la cuțite, iar bărbatul a postat acum o serie de mesaje dintre el și mama micuței lui. Fanii au rămas șocați de limbajul folosit de actriță.

Cristina Cioran, scandal uriaș cu tatăl fetiței sale: ce se întâmplă cu foștii parteneri?

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit în ultima perioadă o dragoste cu năbădăi. Cei doi au trecut de la planurile de nuntă la un scandal incredibil. Nimeni nu și-a imaginat că aceștia vor ajunge să se certe în văzul tuturor. Tânărul iubit al actriței declara în urmă cu câteva zile că relația lor merge înainte cu bune și rele.

Blondina i-a transmis recent mesaje de-a dreptul șocante. Aceasta se află de ani buni în văzul tuturor, iar de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului. Cu toate astea, unii fani nu au înțeles niciodată alegerile sale sentimentale.

Vedeta a continuat să îi țină la curent cu tot ce s-a întâmplat și în viața personală, iar admiratorii s-au bucurat pentru reușitele sale până într-un punct.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată acum, atunci când a apărut un schimb de mesaje între cei doi foști parteneri. Majoritatea oamenilor care o cunosc pe aceasta au rămas fără cuvinte atunci când au văzut limbajul folosit de actriță în discuția cu tatăl copilului ei.

,,Nouă ne-a fost dat…”

Aceasta a mărturisit extrem de fericită că trăiește o nouă poveste de dragoste la scurt timp după ce s-a despărțit de cel care ar fi trebuit să o aducă în fața altarului.

Fanii au rămas cu semne de întrebare la adresa bărbatului care i-a furat inima, dar mai apoi s-au bucurat enorm când au auzit vestea că actrița va deveni mamă pentru prima oară. Blondina a povestit că cei doi s-au cunoscut de ziua cuiva și că s-au distrat foarte mult împreună.

,,Ne-am cunoscut la o petrecere de ziua cuiva, ne-am distrat… A fost fun. Pur şi simplu, am intrat în vorbă… Eu cred în întâlniri. Nimic nu este întâmplător şi orice întâlnire este foarte importantă. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi.

Când l-am văzut prima oară, mi s-a părut foarte amuzant, ne-am lipit unul de altul, dar nu era nicio legătură sentimentală atunci, pe loc. După care ne-am reîntâlnit”, a detaliat Cristina Cioran.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro