Antonia a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Cum își menține greutatea după ce a născut de 3 ori

Antonia a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Cum își menține greutatea după ce a născut de 3 ori
Cum își menține silueta după ce a născut trei copii

O artistă remarcabilă, o mamă devotată și are trei copii. Antonia a dezvăluit cum reușește să arate așa de bine, cu toate că a devenit mămică de trei ori. Vedeta a spus care este cel mai mare secret al ei.

Care este secretul Antoniei. Cum reușește să-și mențină silueta

Antonia a postat pe Instagram un scurt clip în care își arată silueta de invidiat. Imediat, internautele au reacționat la postare și au început să o întrebe cum a reușit să-și revină după fiecare sarcină și cum se face că arată atât de bine, deși a născut de trei ori.

Cântăreața nu a stat pe gânduri și i-a dezvăluit uneia dintre urmăritoare că face mult sport și are sun stil de viață sănătos, fapt pentru care este mereu în formă.

”Cum să arăți frate așa după 3 copii? Absolut superbă ?❤️?. Una dintre cele mai frumoase femei din Romania” a scris internauta.

„Mulțumesc!! Disciplină și multă muncă la sală! Încerc să mă mențin!”, a fost răspunsul Antoniei, potrivit Cancan.ro.

Alex Velea, despre motivul rupturii ”Golden Boys”

După ce presa din România a întors pe toate părțile scandalul dintre membrii Golden Boy Society și Alex Velea, artistul a ținut să povestească motivul pentru care aceștia au hotărât să meargă pe drumuri separate.

”Nu vreau să dau în oamenii pe care i-am iubit și care au crescut alături de mine. Vreau să vă spun partea mea de adevăr. În momentul în care am vrut să îi luăm în casa noastră, lumea s-a întrebat ce e în capul nostru. După multe eșecuri, băieții au ajuns să aibă faimă și succes. Dar ăsta le-a schimbat caracterul. Dar cum faimă și succesul au puterea de a îți influența caracterul și dacă ești slab, pare că ești intangibil. Iar eu a trebuit să-mi pun obrazul să rezolv problemele pe care Lâno le-a făcut.

Lino și Mario când au dat de faimă au ajuns să nu mai dorească să facă parte din Golden Boy Society. Ei au vrut să investesc în proiecte în care eu nu am crezut, dar piesele au fost lansate. De azi înainte, ei sunt liberi de contract.

De ce s-a certat Alex Velea cu Mario Fresh și Lino Golden
De ce s-a certat Alex Velea cu Mario Fresh și Lino Golden

Premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Lino și Abi. Vă dați mari prieteni, când acum ceva timp vă înjurați, iar tu Abi îl făceai gunoi. Dar știu, Lino, că tu de dragul cifrelor ești gata să lingi unde ai scuipat. Uiți că acum câteva luni, acest om ar fi făcut orice să te distrugă și acum pozezi în prietenul lui. Mi se pare josic, nu credeam că poți să te duci atât de jos. Îți urez tot binele din lume”,a spus Alex Velea.