17 iul. 2022 | 15:23

Pericolul din camera de hotel rezervată. Cei de la recepție nu vor recunoaște asta niciodată

Social
Pericolul din camera de hotel rezervată. Cei de la recepție nu vor recunoaște asta niciodată
Pericolul din camera de hotel rezervată. Niciun angajat nu va recunoaște că nu s-a ocupat de aceste lucruri înainte să te cazezi.

Nimic nu este mai relaxant decât să ajungi cu bine în camera de hotel, după o zi lungă de călătorie. Ce nu știu majoritatea turiștilor este că hotelurile prezintă potențiale riscuri pentru sănătate. Iar acestea datează dinainte de pandemie. De la telecomanda de la televizor până la cuverturile de pat, lucrurile din camera de hotel pot declanșa o mulțime de reacții adverse în organism. Află care este pericolul din camera de hotel rezervată, pe care probabil nimeni nu îl va recunoaște.

Pericolul din camera de hotel rezervată

Camera de hotel pe care ți-ai rezervat-o poate să pară curată. Însă asta nu înseamnă că toate lucrurile au fost curățate înainte să te cazezi. Reprezentanții multor hoteluri iau măsuri suplimentare în această perioadă pentru protejarea sănătății clienților, precum îmbunătățirea ventilației în zonele comune și în camerele individuale.

De obicei, chiar dacă spațiul pe care l-ai rezervat în hotel pare curat, nu înseamnă că toate lucrurile au fost curățate sau șterse. Un angajat care face curățenie în astfel de clădiri are la dispoziție circa 15 minute să facă ordine într-o cameră de hotel și să schimbe așternuturile. Pe parcursul unei zile de muncă, angajatul are între 10 și 30 de camere de curățat.

Femeile care fac curățenie schimbă, în primul rând, așternuturile. Urmează apoi paharele, prosoapeleși ceștile de cafea. Ulterior, se verifică minibarul și… timpul alocat unei singure camere a expirat. Prin urmare, nimeni nu ar trebui să se bazeze pe faptul că lucrurile din camera de hotel au fost curățate.

De cele mai multe ori, mânerele de la dulap și telecomanda de la televizor rămân neatinse. În unele cazuri, ele nu au fost curățate chiar niciodată. Trebuie precizat, de asemenea, că în hoteluri, cuverturile de pat se schimbă foarte rar.

Fii atent(ă) la cuvertura patului de hotel!

Așa cum am menționat anterior, angajații care fac curățenie schimbă mai întâi așternuturile. Dacă cuverturile de pat par curate, muncitorii nu le mai schimbă. Doar aranjează deasupra lor lenjerie curată. Prin urmare, nu trebuie să te întinzi niciodată direct pe cuvertură, potrivit TravelZoom.

Nu te aștepta, de asemenea, ca cei de la recepție să recunoască vreodată acest lucru, în cazul în care îl reclami. De altfel, în hotelul în care ți-ai făcut rezervarea este posibil să fi avut loc evenimente mai puțin plăcute.

Indiferent că ar fi fost vorba despre aventuri scandaloase, arestări din cauza drogurilor, decese sau chiar crime macabre, angajații hotelului în care ți-ai făcut rezervare nu îți vor spune niciodată asta. Nici măcar cei care s-au ocupat de cele mai scumpe camere de hotel din lume.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a lucrat! General SRI, atac murdar la adresa jurnalistei
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro