Pepe, transformare spectaculoasă. S-a schimbat total, de nerecunoscut

Pepe, transformare spectaculoasă. S-a schimbat total, de nerecunoscut
Pepe, apariție total schimbată

Fanii lui Pepe au privit de două ori ultima apariție a artistului. Acesta era total de nerecunoscut în rolul unui personaj extrem de iubit din România. Cum a arătat celebrul artist în recenta ediție de la „Te cunosc de undeva”?

Pepe, de nerecunoscut. Cum și-a făcut apariția?

Celebrul cântăreț are o evoluție spectaculoasă în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Acesta este des recunoscut chiar și după transformări din cauza trăsăturilor sale extrem de puternice, dar iată că de data aceasta fanii au fost nevoiți să privească de două ori când i-a venit rândul pe scenă.

Bărbatul a fost nevoit să o imite pe cât posibil pe celebra și iubita Angela Similea. Astfel, solistul a dovedit încă o dată că poate să cânte orice și că e un artist de nota 10. Juratul de la „Next Star” și-a făcut apariția într-o rochie de culoare galbenă, cu o perucă blondă și cu mari emoții.

Vedetele care l-au evaluat au fost de-a dreptul impresionați de prestația sa, așa că au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. ‘La tine e o chestie de a savura momente. În orice personaj ai intrat cu delicatețe”, a spus Cristi Iacob la Te cunosc de undeva.’

‘Ai încercat prin toate resursele tale să mă convingi. Ai schimbat finalul, dar te iert. Mi-ai pus pe tavă toate caracteristicile doamnei Angela Similea”, a spus Ozana Barabancea. ”Ai plutit ca o zână, draga mea. Sunt convinsă că ceilalți se vor mișca mai mult”, a spus, râzând, Andreea Bălan.

„Vai de capul nostru! Are mult de muncă, e foarte greu”

O altă prestație pe care jurații au ținut-o minte e cea a lui MC Hammer, când cântărețul latino a fost nevoit să se miște foarte mult pe scenă și să învețe o coregrafie destul de grea. Cu toate astea, s-a distrat nevoie mare și a reușit să câștige admirația tuturor prin momentul prezentat pe scena de la „Te cunosc de undeva”.

„La Pepe e cu adevărat cardio ce are făcut, pentru că referinţa lui este un clip în care Mc Hammer face playback şi se concentrează doar pe dans. El trebuie să şi cânte foarte mult, să şi danseze foarte mult. Iar mişcările lui Mc Hammer sunt cumplit de grele!”, a mărturisit Cristi Iacob, în vreme ce Ozana s-a văzut şi ea nevoită să recunoască: „Vai de capul nostru, la această gală! Are mult de muncă, e foarte greu!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI