Pepe şi noua iubită, show total la ziua de naştere a artistului. S-au dezlănţuit de faţă cu toată lumea. Ce au făcut fără nicio ruşine

Pepe şi noua iubită, show total la ziua de naştere a artistului. S-au dezlănţuit de faţă cu toată lumea. Ce au făcut fără nicio ruşine
Pepe şi noua iubită, show total la ziua de naştere a artistului

A fost zi mare azi pentru artistul Pepe. Acesta a aniversat ziua de naștere. Artistul a împlinit vârsta de 42 de ani, iar de la aniversare nu au lipsit prietenii și familia, care s-au bucurat de o petrecere pe cinste.

Pepe şi noua iubită, show total la ziua de naştere a artistului

Pepe a fost alături și de cele două fiice ale sale, Maria și Rosa, dar și iubita artistului. De altfel, Pepe și noua iubită au oferit și imaginea zilei, iar gestul celor doi i-a uimit, de-a dreptul, pe petrecăreți.

A fost bucurie în familia lui Pepe, deoarece azi, 20 iulie, artistul a aniversat împlinirea a 42 de ani. A strâns laolaltă toți oamenii dragi, inclusiv pe noua sa iubită, Yasmine, pe care a tot ținut-o ascunsă, și a organizat o mare petrecere. Dincolo de gestul amuzant al artistul de a inversa cifrele de pe tort, Pepe și Yasmine s-au sărutat de față cu toată familia, în momentul în care iubita lui i-a adus tortul sărbătoritului.

Alături de Pepe s-au aflat și fiicele sale din căsnicia cu Raluca Pastramă, care par să aibă o relație frumoasă cu noua femeie din viața artistului. De altfel, fetițele au petrecut chiar și o vacanță de vis alături de Pepe și Yasmine, și anume, unul dintre parcurile tematice Disneyland.

Pepe a trecut peste divorțul de Raluca Pastramă

Se pare că Pepe a reușit să treacă peste despărțirea de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă. Iar despre femeia din viața lui, Pepe a făcut recent câteva dezvăluiri.

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație, pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Mai mult, se pare că și relația dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a îmbunătățit, după divorț.

„Pepe și Raluca au rămas prieteni, se înțeleg mult mai bine după divorț. Fiecare a acceptat ideea că e normal ca celălalt să-și refacă viața și nu vor să-și pună piedici unul altuia. Ei au o relație deschisă și cu Rosa și cu Maria. Iar Raluca știa că fetele vor fi însoțite și de prietena lui Pepe.

La rându-i, Pepe e la curent cu tot ce face Raluca. Iar dacă Pepe se va hotărî să se însoare iar, cu siguranță fiicele lui vor fi domnișoare de onoare”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI