Pepe și ”amantul” Ralucăi Pastramă s-au confruntat. A ieșit cu scântei între ei

Raluca Pastrama l-ar fi inselat pe Pepe cu un arab

Pepe și amantul Ralucăi Pastramă s-au confruntat, la scurt timp după ce interpretul ar fi aflat despre o așa-zisă relație interzisă a soției sale. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc.

Raluca Pastramă s-ar iubi de trei ani cu un tânăr arab. Ce făcea Pepe în tot acest timp

Pepe și presupusul amant al soției sale, Raluca Pastramă s-au confruntat, cei doi amenințându-se reciproc, scrie cancan.ro. Potrivit unor surse, celebrul interpret ar fi făcut destăinuiri uluitoare apropiaților săi.

Pepe le-ar fi spus unor persoane de încredere, extrem de apropiate, că ar fi aflat de la prietenele Ralucăi Pastramă că aceasta l-ar înșela de nu mai puțin de trei ani cu un tânăr de origine arabă. Tatăl acestuia conduce în Capitală o cunoscută măcelărie arăbească.

Pepe ar fi încercat să treacă peste infidelitățile Ralucăi Pastramă

Conform destăinuirilor lui Pepe, în toți acești 3 ani, ar fi încercat să treacă peste presupusele infidelități ale Ralucăi Pastramă. În plus, după ce ar fi aflat de escapadele amoroase ale soției și ale presupusului iubit, cea mai recentă având loc la un hotel din Câmpina, Pepe l-ar fi abordat pe tânărul de origine arabă pe Instagram. Astfel, cei doi ai avut o discuție tensionată pe rețeaua de socializare.

Pepe l-a abordat pe Instagram. L-a rugat să-i lase soția în pace, dar răspunsurile tânărului au fost extrem de acide. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc. Tânărul de origine arabă se pare că nu s-a lăsat impresionat de artist și s-a contrat serios cu el. Amenințările au fost lansate din ambele tabere. Cel puțin asta ar fi reieșit din mărturisile lui Pepe”, au dezvăluit sursele citate.

Cine este tânărul arab, amantul soției lui Pepe

De asemenea, conform acelorași surse, presupusul iubit al Ralucăi Pastramă este un tânăr de origine arabă, dar care nu are nicio treabă cu medicina, așa cum s-a vehiculat. Acesta este fiul unui cunoscut afacerist, care a pus bazele unei carmangerii arăbești în București. Amantul pare să fie un veritabil Don Juan și nu ar avea gânduri serioase cu Raluca Pastramă.

Astfel, divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe se anunță unul extrem de complicat și de lungă durată. În afară de averea estimată la circa 1,5 milioane de euro, cei doi vor disputa și custodia fetițelor.

Pepe s-ar putea să scoată vorbe, ca Raluca Pastramă să piardă custodia copiilor

Tocmai din această cauză, ”dezvăluirile” pe care artistul le-a făcut prietenilor, legate de infidelitățile soției, ar putea fi și o ”strategie de marketing” bine pusă la punct, pentru a o discredita pe Raluca Pastramă în fața instanței judecătorești, dacă se va ajunge acolo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI