Pepe rupe tăcerea despre cum și-a făcut banii, de fapt: ”Niciodată nu mi-a fost rușine”

Pepe rupe tăcerea despre cum și-a făcut banii, de fapt: ”Niciodată nu mi-a fost rușine”
Cum a făcut Pepe primii bani

Acum, Pepe este un artist foarte cunoscut și apreciat în România. El a recunoscut tot timpul faptul că înainte să devină celebru, a trecut și pe la munca de jos. Cum a făcut Pepe primii bani.

Pepe rupe tăcerea despre cum a făcut primii bani

Pepe, un artist foarte talentat, a muncit foarte mult pentru cariera s-a. Acum el are tot ce își dorește și împlinit și fericit, căci are două fetițe minunate și foarte multe motive de bucurie. Artistul a povestit ce a făcut pentru bani înainte de a deveni celebru. El a mărturisit că a filmat pe la evenimente și a fost chiar și ospătar.

”Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios’” spunea artistul, înainte de a deveni tătic, potrivit Cancan.

Pepe, despre relația pe care o are acum cu Raluca Pastramă

În cadrul unei emisiuni TV, Pepe a vorbit despre relația pe care o are acum cu Raluca Pastramă. Vedeta susține că i-a iertat micile derapaje și acum cei doi au decis să-și crească fetițele în liniște și pace, însă separat.

”Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe într-o emisiune TV.

Cu cine și-a petrecut Pepe sărbătorile

În cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, artistul a spus că Sărbătorile și le-a petrecut alături de părinții și frații săi, însă și împreună cu fetițele sale. Artistul a susținut că s-a simțit extrem de bine alături de persoanele pe care le iubește și care l-au susținut.

”Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor.

Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice”, povestea  Pepe în emisiunea ”Showbiz Report”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI