Pepe refuză vehement să apară în emisiunea lui Denise Rifai. Ce motiv a invocat

Pepe refuză vehement să apară în emisiunea lui Denise Rifai. Ce motiv a invocat
De ce nu participă Pepe la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Denise Rifai a avut o intervenție telefonică în live-ul realizat de Pepe pe Youtube. Prezentatoarea de la Kanal D a fost pusă pe speaker în timpul emisiunii online BarOnline, pe care Pepe o realizează în fiecare săptămână. Artistul își invită oamenii apropiați lui pentru a sta la discuții.

Recent, Pepe i-a avut invitați pe Serghei Mizil și Silviu Andrei, fostul dj al emisiunii lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Denise Rifai și Pepe au discutat în emisiunea live a solistului

În timpul live-ului, Silviu Andrei a sunat-o pe Denise Rifai, iar Pepe a dezvăluit de ce nu vrea să apară în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D.

Cântărețul a explicat de ce a refuzat să participe la show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Pepe a spus că majoritatea întrebărilor pe care le va primi nu vor fi decât despre cariera lui, ci și despre cele două foste neveste ale sale.

Denise Rifai a înțeles situația și a discutat cu Pepe, prin telefon, în cadrul live-ului artistului. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că îl place foarte mult ca solist, mărturisind că și-ar dori nespus să fie invitatul ei.

Motivele pentru care Pepe refuză să apară la Kanal D

Pepe a mai adăugat că fetele lui sunt destul de mari pentru a înțelege anumite lucruri legate de viața lui personală, motiv pentru care a decis să nu-și mai expună viața la tv.

Cu toate acestea, Denise Rifai a dezvăluit că invitația rămâne valabilă și speră că va găsi formula ideală pe care Pepe o va accepta în cele din urmă.

Mai mult de atât, Denise Rifai l-a liniștit pe Serghei Mizil, după ce acesta a spus că trustul nu îl dorește în emisiunea ei. Șatena i-a spus că momentan nu s-a pus problema să fie invitat, dar că își dorește foarte mult să îl intervieveze pe viitor. Ulterior, emisiunea lui Pepe a fost ștearsă de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI