Ce a făcut Raluca Pastramă după ce fiicele ei au fost la Pepe, în vizită. E geloasă?

Ce a făcut Raluca Pastramă după ce fiicele ei au fost la Pepe, în vizită. E geloasă?
Raluca Pastramă, geloasă pe relația fetelor cu Pepe

Raluca Pastramă, viitoare fostă Raluca Pascu, trece prin momente grele zilele acestea. Divorțul și scandalul iscat între ea și Pepe parcă nu se mai termină. Deși au apărut noi informații despre relația ei extranconjugală, Raluca încearcă să-și vadă de viață și de cele două fetițe.

Raluca Pastramă, geloasă pe relația fetelor cu Pepe

Vestea dată de Pepe că el și Raluca Pastramă vor divorța, a luat prin surprindere showbizul românesc. La acel moment Pepe era acuzat de viitoarea fostă soție că ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă. Totul avea să fie rezolvat în instanță, așa cum anunța artistul.

Numai că lucrurile s-au întors împotriva Ralucăi, odată ce au ieșit la iveală informații despre o relație extraconjugală a acesteia, care de fapt, ar fi motivul real de divorț. De atunci lucrurile s-au complicat și mai mult, după ce tatăl Ralucăi s-ar fi implicat și ar fi obligat-o pe aceasta să nu divorțeze. După ce presa a relatat acest episod, Raluca Pastramă declara redacției Impact.ro:

“Nu-l mai amestecaţi pe tata! Mâine, poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pascu pentru publicația impact.ro.

De la declanșarea scandalului Pepe a decis să se mute din casa în care a locuit alături de Raluca Pastramă, și, conform unei înțelegeri dintre cei doi, avea dreptul să-și vadă fetele în weekend-uri. Lucru care de altfel s-a și întâmplat în weekend-ul care tocmai a trecut.

Se pare că acest lucru nu prea i-a convenit fostei soții, Raluca postând pe Instagram, câteva poze cu fetele și un mesaj emoționant. Este știut faptul că Pepe are o relație deosebită cu fetele sale, și poate de-asta și reacția, aproape de gelozie, a Ralucăi. (vezi galeria)

”Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață. Iubirile mele, vă iubește mami mai presus de cuvinte! #TotCeConteaza @rosaalexandrapascu @mariapascu1 •AchimAlexandru @bombo.pastrama @aleconstantinof” este mesajul scris de fosta parteneră a lui Pepe, pe Instagram.

Lucrurile se complică între Pepe și fosta soție

Divorțul dintre cei doi este de-abia la început, iar dezvăluirile despre relația extraconjugală a Ralucăi l-ar fi înfuriat peste măsură pe Pepe. Conform unor surse apropiate, se pare că artistul vrea să recurgă la același gest făcut la momentul divorțului de Oana Zăvoranu.

În 2011, Pepe o dădea în judecată pe Oana, cerându-i daune morale în valoare de 100.000 de euro. Numai că de data asta, spun apropiații, nu vrea să recurgă la instanță, ci la judecata țigănească, celebrul stabor. Relația Ralucăi cu un presupus bărbat de origine arabă l-a înfuriat pe Pepe și vrea să-i ceară despăgubiri, tot în valoare de 100.00 de euro, dar rămâne de văzut dacă se va realiza acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI