Pepe nu are liniște deloc. Ce i-a transmis sora lui, e ireal în ce relație se află

de: Iancu Andreea
22 01. 2021

Viața recentă a lui Pepe pare a fi desprinsă dintr-un scenariu de film. După ce s-au mai calmat lucrurile în cazul divorțului de Raluca Pastramă, mama fetițelor sale, artistul a primit o nouă lovitură din partea surorii sale. Deși puțini știau, Pepe are o „soră secretă”, care i-a transmis recent un mesaj fratelui său mai mare. Ceea ce a povestit sora lui Pepe despre relația lor este neașteptat.

Tatăl lui Pepe, relație interzisă în tinerețe

Pepe provine dintr-o familie numeroasă, crescând alături de alți șase frați. Însă puțini cunosc faptul că artistul are și o soră vitregă. Tatăl său, Ion Pascu, a avut o relație amoroasă cu o altă femeie decât mama lui Pepe, în tinerețe. În cadrul unei ediții recente Acces Direct, Mădălina Ivan, femeia alături de care Pascu senior are o fată, a povestit cum l-a cunoscut pe tatăl Rebekăi. În ciuda faptului că el era căsătorit, valurile tinereții au purtat-o pe aceasta pe culmile iubirii. Avea doar 20 de ani pe atunci, însă s-a îndrăgostit iremediabil de tatăl lui Pepe.

L-am cunoscut într-o perioadă în care era un pic mai supărat, dar Ion, cum îl știe toată lumea, e genul de om care se face iubibil şi plăcut. Un om cu care ai ce să vorbești, a dezvăluit Mădălina Ivan, la Acces Direct.

În cadrul aceleiași emisiuni publicul a cunoscut-o și pe Rebeka, sora vitregă a lui Pepe. Tânăra a vorbit despre motivul pentru care nu a făcut publică legătura dintre ea și solist, dezvăluind mai multe despre relația pe care o are cu fratele său mai mare.

„Sunt fiica lui Ion Pascu și, întâmplător, sora lui Pepe”

În vârstă de 17 ani, Rebeka este aproape la fel de talentată precum Pepe. Tânăra a povestit că își dorește o carieră în muzică măcar la fel de frumoasă precum cea a fratelui său. Acesta este și motivul pentru care de copil a început să ia lecții de canto. Totuși, numele de Pascu nu a deschis uși pentru tânără, lucru pe care nici nu și l-a dorit neapărat. Rebeka și-ar fi dorit în schimb să aibă o relație bună cu Pepe. Acesta ar putea să îi fie mentor, să o consilieze în muzică pe sora sa vitregă.

Nu am avut tangențe foarte mari, eu nu am spus niciodată cine sunt, că sunt sora lui Pepe. Eu mi-as fi dorit susținerea sa morală, atât. Să îmi spună „Rebeka, aici falsezi”, „Rebeka, aici nu e bine”. Mi-a spus că mai durează, că momentan sunt mică. Am crescut, dar tot nu se întâmplă nimic, a spus Rebeka.

Din păcate, în ciuda încercărilor și dorinței de a păstra legătura cu frații săi, Rebeka nu a beneficiat de o relație de comunicare cu ceilalți membrii ai familiei Pascu. Totuși, tatăl său este cel care o îndrumă adesea și o susține în ceea ce își dorește.

Pe o scară de la 1 la 10, deloc, 0. Eu îmi doresc, eu cred că orice copil își dorește un frate mai mare sau o soră mai mare cu care să vorbească. Ei sunt indiferenți față de mine, eu nu pot să trag mereu de un om. Din șase frați e foarte greu, e o diferență de 20 de ani între mine și Pepe, eu având 17, el 40, îmi putea fi tată. Eu am fost întotdeauna în afara cercului și nu vreau să mă bag eu așa în cerc. Au fost 17 ani în care ei n-au existat lângă mine. Tata a fost cum a putut, cu un sfat, cu o vorbă bună. E criticul meu cel mai mare, a adăugat Rebeka.