Unde s-a refugiat Raluca Pastramă, după despărțirea de Pepe. Bruneta se simte mai bine ca oricând

Unde s-a refugiat Raluca Pastramă, după despărțirea de Pepe. Bruneta se simte mai bine ca oricând
Pepe nu mai vrea scandal cu mama copiilor lui

A ieșit la iveală unde s-a refugiat Raluca Pastramă după despărțirea de Pepe. Bruneta se simte mai bine ca oricând. Ce face aceasta după ce s-a despărțit de latino-lover.

Ce face Raluca Pastramă după despărțirea de Pepe. Cum s-a filmat frumoasa brunetă

S-a aflat unde s-a refugiat Raluca Pastramă, după despărțirea de Pepe. Bruneta se simte mai bine ca oricând. Raluca Pastramă și Pepe și-au spus adio după 9 ani de căsnicie. Ce face frumoasa brunetă în timp ce Pepe cântă melodii triste a surprins pe toată lumea. Nimeni nu ar fi bănuit asta.

Deși au trecut câteva luni de la vestea divorțului, dată de Pepe pe calalul său de Youtube, fanilor celor doi tot nu le vină să creadă ce s-a întâmplat între cei doi.

Raluca Pastramă face ce îi place

Și dacă Pepe își face simțită prezența cu tot felul de mesaje cu subânțeles și își strigă durerea prin intermediul melodiilor sale triste, Raluca Pastramă se situează exact la polul opus.

Dacă cineva crede că focoasa brunetă suferă și jelește după Pepe, ei bine, se înșeală amarnic. De curând, Raluca Pastramă a reușit să surprindă pe toată lumea cu postările făcute pe rețelele de socializare.

Raluca Pastramă se menține în formă

Fosta soție a lui Pepe a dat iama în sala de fitness, unde s-a filmat în timp ce făcea exerciții la aparate, semn că face în continuare ceea ce îi place, iar schimbările în bine continuă să se țină lanț în viața ei.

Pepe a menționat ce relație are în prezent cu mama fetițelor sale.
Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, latino lover-ul a pus capăt speculațiilor și acuzațiilor care i se aduc lui, dar și fostei sale soții, Ralucăi Pastramă.

Pepe nu mai vrea certuri cu Raluca Pastramă

Astfel, Pepe a fost foarte sincer, poate mai sincer ca niciodată și a spus ce relație este în momentul de față între el și mama fetițelor sale. Astfe s-a aflat că scandalurile dintre cei doi sunt de domeniul trecutului.

De asemenea, îndrăgitul artist susține că a îngropat securea războiului cu fosta sa soție și că i-a iertat micile derapaje. În plus, chiar a spus că se înțelege foarte bine cu Raluca Pastramă și că au decis să-și crească fetițele în liniște și pace, dar separat.

Pepe i-a iertat derapajele Ralucăi Patramă

Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.