Pepe, mesaj pentru Raluca Pastramă. Nu a avut milă deloc

Pepe, mesaj pentru Raluca Pastramă. Nu a avut milă deloc
Ce mesaj are Pepe pentru Raluca Pastrama

Se pare că Pepe tot suferă după ce a anunțat divorțul de soția sa, Raluca Pastramă. Acesta a spus că lucrurile nu mai funcționau în relația lor. Divorțul dintre cei doi nu este unul amiabil, lăsându-se cu scandal, din cauza custodiei celor două fetițe, dar și a averii pe care trebuie să o împartă.

Pepe, mesaj pentru Raluca Pastramă

De altfel, recent, artistul a lansat o piesă, iar versurile sunt mai mult grăitoare vizavi de situația pe care o trăiește în realitate, și anume, despărțirea de Raluca Pastramă. După ce s-a aflat de divorțul celor doi, s-a spus și că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat de Pepe, dar și că artistul ar fi bătut-o.

Deși relația dintre cei este una cât se poate de tensionată, cei doi au hotărât să petreacă timp alături de fetițele lor de sărbători. Cei doi și-au ales, de altfel, zile diferite în care să petreacă timpul cu copiii de sărbători.

Însă suferința divorțului transpare și din piesele lui Pepe. Artistul a lansat o nouă piesă în care pare că se referă chiar la situația lui. În această piesă Pepe face referire la povestea unui bărbat obosit să mai aștepte după femeia iubită. El face eforturi mari de a trece peste distanța dintre ei.

Versurile piesei lui Pepe

„M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin Acolo unde nu mi-e liniștea. Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin Îmi beau sticla de amar cu altcineva. Dar bate vântul, imi zboară gândul Mă îndeamnă să te întreb un ce mai faci tu, Un ce mai zici tu, Te-ai mai gândit la cum ar fi ? Şi vine norul mi-aduce dorul Îmi şopteşte vezi că nu-i complet decorul Imi zice hai ia telefonul Ia te așteaptă ca sa ii scrii. Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, De fiecare dată îmi pare răuu Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte Fiindcă toate sunt pretexte Să te aud să-ți vorbesc din nou”, sunt numai câteva dintre versurile melodiei lui Pepe.

Aparent, Pepe ar vrea să procedeze cu Raluca Pastramă precum a făcut și la divorțul de Oana Zăvoranu. Acesta a cerut în anul 2011, după divorț, daune morale în valoare de 100.000 de lei, bani care ar fi urmat să acopere prejudiciile create după vorbele aruncate de Oana la adresa lui. Însă de această dată, artistul ar vrea să facă apel la tribunalul țigănesc în cazul divorțului de Raluca Pastramă. Suma cerută ar fi, în acest caz, de 100.000 de euro. Dar momentan nu este foarte clar dacă Pepe vrea să ceară despăgubiri de la mama fetițelor lui ori de la bărbatul cu care l-ar fi înșelat când aceasta ar fi plecat la munte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI