Pepe, la cuțite cu Jador? Adevărul s-a aflat, zvonurile au fost demontate de artist VIDEO

Pepe a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat, după ce a fost acuzat că l-ar fi luat ”la mișto” pe Jador. Pepe i-a oferit un sfat prețios artistului Jador, doar că situația a fost interpretată diferit de către fani.

Pepe, la cuțite cu Jador?

Astfel că în timpul unei pauze de la emisiune de televiziune, Jador a încercat să cânte pe un negativ, doar că condițiile din platou nu au făcut posibil ca sunetul să se audă cum trebuie. În timp ce Jador exersa diverse variante, Pepe a fost surprins de către Codin Maticiuc când i-a spus lui Jador să aducă CD-ul. Toată întâmplarea a ajuns virală pe Internet, iar fanii l-au atacat pe Pepe pentru remarca lui. Dar Pepe a spus cum s-au întâmplat lucrurile între el și Jador. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar Pepe nu a făcut remarca ca să facă bășcălie de el, așa cum l-au acuzat fanii, ci i-a spus pur și simplu cum ar trebui procedat mai bine pentru ca prestația sa să sune mai bine.

„Noi eram acolo într-o pauză de filmare, de fapt, eram înainte de filmări. Selly l-a întrebat pe Jador: ‘Cânți pe negativ? Cânți live?’ Și el a zis da. Eu adusesem pozitiv, că e televiziune, logic. A dat un CD, cu negativ, să facă o probă de sunet. Când a început să sune cumva, de la vreo 30 de metri unde era boxa, decalat total, el săracul… Încerca să cânte, dar se auzea foarte prost în sala aia. Atunci i-am zis eu: pune CD-ul! Cu alte cuvinte, te iei după Selly, că tu te faci de râs. Pune CD-ul, că e televiziune, n-ai monitorizare, nu ai monitoare de control, n-ai nimic. Filma Codin (n.r. Maticiuc) și m-a prins când ziceam eu, dar eu ziceam prietenește.”, a spus Pepe într-un interviu.

S-a aflat adevărul despre ce s-a întâmplat, de fapt

Pepe a spus și cum toată situația a fost greșit interpretată. Ba mai mult, Jador a ținut cont de sfaturile lui Pepe, care a precizat că nu a insinuat nimic legat de vocea lui Jador, ci s-a referit strict la faptul că sunetul din platou nu îl ajuta să cânte pe negativ.

„Cântă băiatul, dar chiar nu se auzea bine, drept dovadă că în înregistrarea respectivă a folosit pozitiv, a ascultat ce i-am zis. Așa s-a înțeles, din context părea că eu râdeam de el. Doamne ferește! M-a sunat după aia, a zis: ‘lasă, bă, că eu știu adevărul’”, a mai povestit Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI