Raluca Pastramă i-a dat ‘replica’ lui Pepe. Mesajul clar după ce și-a scos verigheta

Raluca Pastramă i-a dat ‘replica’ lui Pepe. Mesajul clar după ce și-a scos verigheta
Ce ”replica” i-a dat Raluca lui Pepe

De când s-a despărțit de Pepe, Raluca Pastramă este tot mai înfloritoare. Ce mesaj clar a avut aceasta, care nu mai lasă loc de interpretări. A dat-o de gol imediat!

Raluca Pastramă i-a dat ‘replica’ lui Pepe

În luna noiembrie 2020, Pepe anunța despărțirea de mama fetițelor lui, după o căsnicie de opt ani. Deși fanii se așteptau la o împăcare între cei doi, iată că aceștia au ajuns la notar, unde au finalizat divorțul.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, a declarat Pepe pe canalul său de YouTube.

Cu toate că a negat că ar fi într-o relație, iată că mesajele pe care le dă frumoasa Raluca Pastramă sunt tot mai clare. De data aceasta ea a postat pe Instagram o melodie cu versuri de dragoste nebună.

”Eu nu cred in vrajitori/ Dar cred ca ochii tai mi-au facut ceva/ Eu nu cred in nicio magie/ Dar cred ca ochii tai m-au vrajit cumva”, sunt câteva dintre versurile postate, semn că aceasta ar fi ”vrăjită” de un alt bărbat.  Ceea ce este cert este că, dacă nu este într-o relație, cu siguranță nu ar spune ”Nu” unei noi relații.

Raluca Pastramă vrea se axeze pe creșterea fiicelor ei

De altfel, Raluca Pastramă a declarat că pentru moment dorește să se axeze doar pe creșterea fiicelor ei și că nu vrea să-și mai facă ”promisiuni deșarte”.

”Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte. Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea”, ne-a declarat Raluca Pastramă.

Raluca a mai spus că în baza înțelegerii cu Pepe, va fi mereu aproape de fiicele ei:

“Orice vor dori Maria şi Rosa, aceea vor primi. Dacă vor dori să facă vreun sport, gimnastică sau poate chiar balet, aşa se va întâmpla. Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două!”, ne-a mai declarat Raluca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI