26 apr. 2024 | 17:00

Pepe, înşelat. Artistul a recunoscut că Raluca Pastramă nu i-a fost fidelă, cum a aflat de amantlâc

Monden
Pepe, înşelat. Artistul a recunoscut că Raluca Pastramă nu i-a fost fidelă, cum a aflat de amantlâc
Pepe a recunoscut! A fost înșelat de Raluca Pastramă. S-a întâmplat de mai multe ori și cu mai mulți bărbați.

După cel puțin trei ani de la despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe a pus punctul pe i și a declarat că a fost înșelat de fosta parteneră de viață. Nu doar o dată. Și nu cu un singur bărbat. Fără știrea cântărețului, vedeta trăia povești amoroase intense.

Mariajul distrus al lui Pepe cu Raluca Pastramă

După mulți ani de căsnicie, Pepe și Raluca Pastramă au decis să dea divorț în anul 2020. Despărțirea dintre cele două vedete a fost marcată de un scandal tumultos, aducându-se acuzații și chiar amenințări la un moment dat. În balamuc au fost atrași și membri familiilor celor doi, precum și unii prieteni.

Pepe și Raluca Pastramă au două fete, Maria și Rosa Alexandra. Ani de zile, au închis ochii din dorința de a asigura copilelor un mediu de creștere potrivit. Însă, după o vreme, coarda s-a întins prea tare, astfel că s-a ajuns la divorț. Ambii foști parteneri și-au refăcut, mai mult sau mai puțin, viața amoroasă.

Pepe nu o va ierta niciodată pe fosta soție

Doar că acum, la mai bine de trei ani de la divorțul celor doi foști parteneri de viață, în spațiul public se fac dezvăluiri privind circumstanțele divorțului. Pepe pare că se răzbună pe Raluca Pastramă, așa cum unul dintre prietenii săi a prezis chiar pentru Playtech Știri, în trecut.

Un prieten de-al lui Pepe ne-a dezvăluit, în exclusivitate, în urmă cu câțiva ani, că artistul se va răzbuna pe Raluca Pastramă pentru atitudinea pe care a abordat-o în relația și mariajul lor. Acesta susținea, sub protecția anonimatului, că fostul soț al vedetei este un om care nu uita niciodată infidelitatea.

Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe în repetate rânduri, cu persoane diferite

Și nu despre orice fel de infidelitate este vorba. Se pare că Raluca Pastramă l-ar fi luat de prost pe Pepe, înșelându-l în mod repetat. Cântărețul ar fi descoperit unele fapte, moment în care a început să analizeze mai îndeaproape situația. Nu l-a înșelat o dată, nici de două ori… și nici cu un singur om.

Ar fi existat un arab cu care Raluca Pastramă ar fi filtrat în primă fază, apoi s-a decis să se și cupleze cu el. Pepe a menținut tăcerea, cu toată că știa realitatea. Apoi ar fi intervenit alt bărbat în peisaj, cu care femeia a decis să aibă o relație în paralel. Ar fi durat aproximativ un an de zile.

A urmat, apoi, divorțul de Pepe și căsătoria cu Ibrahim. Doar că Raluca Pastramă a dat divorț și de acesta, cel dintâi soț al său susținând că afaceristul înstărit a trecut exact prin experiențele lui.

„Eu l-am văzut pe camere la o lună distanță după despărțire”

„Au trecut 3 ani, pot să râd acum. Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… De Niro de Păulești. Am fost dezamăgit pentru că mă striga «nașule», venea la noi acasă. Nu a fost el motivul despărțirii. Eu l-am văzut pe camere pe el la o lună distanță după despărțire.

A fost altcineva înainte. Am fost și eu plecat de acasă. Dacă era doar Richie nu aveam nicio problemă”, a declarat Pepe la TV.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
România, marcată de ploi abundente. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Capital.ro
Animalul periculos care a fost văzut în România. E de trei ori mai veninos decât șarpele cu clopoței
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DECIZIE de ULTIMĂ oră a MEDICILOR! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu FLORIN PIERSIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro