Pepe e resemnat total. Ce a spus după sărbătorile petrecute departe de Raluca Pastramă

Pepe e resemnat total. Ce a spus după sărbătorile petrecute departe de Raluca Pastramă
Cum și-a petrecut Pepe Sărbătorile

Chiar dacă timp de 8 ani s-au iubit, în urmă cu aproximativ două luni relația dintre ei a luat sfârșit. În emisiunea ”Showbiz Report”, Pepe a povesti alături de cine și-a petrecut primele Sărbători după despărțirea de Raluca Pastramă.

Pepe, despre primele sărbători departe de Raluca Pastramă

Deși mulți au sperat că cei doi se vor împăca, se pare că acest lucru nu mai este posibil. Cei doi au luat-o pe căi separate și nu vor mai schimba acest lucru. În urmă cu o lună, în ciuda faptului că se anunța o despărțire pe cale amiabilă, Raluca Pastramă a trecut prin momente neplăcute.

Însă, Pepe a lăsat totul în urmă și a petrecut Sărbătorile de Iarnă alături de părinții și frații săi, însă și împreună cu cele două fiice ale sale. În platoul emisiunii de la Antena Stars, artistul a susținut că s-a simțit bine alături de persoanele pe care le iubește și care -au susținut tot timpul.

”Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor. Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice.”, a povestit Pepe la Antena Stars.

Pepe, despre Divorțul de Raluca Pastramă

Artistul a vorbit și despre despărțirea de Raluca Pastramă, peste care pare că trece ușor. Pepe recunoaște că au fost momente grele atât pentru el cât și pentru mama fetițelor sale, dar este de părere că viața merge înainte. Deși Raluca nu îi mai este alături, cântărețul are de gând să facă fiecare zi mai frumoasă.

”Cred că nu a fost pentru nimeni ușor, indiferent dacă este vorba despre despărțire sau nu. A fost un an dificil pentru toată lumea. După pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel și acum fiecare cum a înțeles. Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva.”, a mai adăugat artistul, potrivit spynews.ro.

La începutul lunii noiembrie, într-un filmuleț postat pe canalul său de YouTube, Pepe a anunțat fanii că el și Raluca Pastramă au ajuns la capăt de drum. Astfel, după opt ani în care s-au iubit, Raluca și artistul și-au spus adio.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI