Pentru cine a cumpărat Gică Hagi un apartament, în mare secret. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pe ascuns, abia acum s-a aflat

Pentru cine a cumpărat Gică Hagi un apartament, în mare secret. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pe ascuns, abia acum s-a aflat
Pentru cine a cumpărat Gică Hagi un apartament de 25.000 de euro

Pentru cine a cumpărat Gică Hagi un apartament, în mare secret. „Regele” este cunoscut pentru sufletul și pasiunea pe care le pune pentru formarea unor generații tinere de fotbaliști. Mai puțin știute sunt gesturile fabuloase pe care actualul antrenor și acționar de la Farul le-am făcut la Academia sa, unde a crescut mulți jucători de valoare.

Pentru cine a cumpărat Gică Hagi un apartament, în mare secret

Pentru cine a cumpărat Gică Hagi un apartament, în mare secret. Fostul mare internațional și-a investit banii și sufletul în proiectul Academiei ce-i poartă numele. Ca și în Viitorul, iar, acum, în Farul Constanța. Chiar dacă cere ascultare totală, de la înălțimea numelui și carierei pe care și le-a făcut în sportul-rege, Hagi a făcut gesturi rarisime pentru tinerii săi elevi, de-a lungul timpului.

Unul dintre acestea s-a petrecut acum aproape un deceniu, pe când un puștan de 13 ani, născut în Brăila, a fost remarcat de Gică Hagi (56 de ani) și adus la Academia sa. Era vorba de Florinel Coman (23 de ani), actualul atacant de la GCSB și națională. Florinel provenea dintr-o familie fără posibilități materiale. Așa se face că părinții au plecat la muncă în străinătate pentru a-și încropi un rost, încă de când băiețelul Florinel avea 8 ani. A crescut la bunici și a visat să joace fotbal. La 13 ani a fost luat de Gică Hagi la „incubatorul” de talente creat de „Rege” prin Academia sa.

Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pe ascuns, abia acum s-a aflat

„Ochiul” lui Gică Hagi e dublat de sufletul său uriaș. La acea vreme într-o vacanță, pe când ceilalți tineri jucători plecaseră spre familiile lor, Hagi a văzut un puștan slăbuț antrenându-se singur pe unul dintre terenurile Academiei. L-a recunoscut, era Coman, cel adus de la Brăila. Când l-a întrebat de ce nu a plecat acasă, fotbalistul i-a explicat că nu avea mult spațiu și că nu avea unde să doarmă. Așa că a preferat să rămână în cantonament, scrie, în exclusivitate, Playsport.

Hagi nu a zis nimic pe moment, a tăcut și a făcut. Conform playsport.ro, a scos din propriul buzunar 25.000 de euro și i-a făcut cadou lui Florinel un apartament în Brăila. Acest lucru a fost răsplătit de jucător cu evoluții tot mai bune. În 2017, Gică Hagi îi dădea drumul la FCSB pentru 2 milioane de euro. Iar Florinel Coman a devenit unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din Liga 1, putând să aibă el grijă de familia sa. În acest an, fotbalistul de 23 de ani a avut parte de multe accidentări. Florinel se află încă în recuperare după ultima, suferită în august, dar a revenit la antrenamentele echipei unde are un program special. Mai mult, el a intrat în vizorul celor de la Galatasaray ce și l-ar dori lângă Cicâldău și Moruțan.

Sursa foto: Facebook/Farul Constanța

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI