Pensionar uitat în blocul din Timișoara, în timpul evacuărilor cauzate de deratizare. Ce a făcut în cele două nopți cât a stat singur în imobil

Un pensionar a fost uitat în blocul groazei din Timișoarei. Ce a făcut două nopți?

Autoritățile au luat la cunoștință azi că un pensionar a fost uitat în „blocul groazei” din Timișoara. Ce a făcut bătrânul în cele două nopți petecute singur în tot blocul și cum s-a putut întâmpla așa ceva?

Locatar din Timișoara, uitat în „blocul groazei” din Timișoara

Un locatar din blocul din Timișoara a rămas în imobilul său, iar nimeni nu a știu că acesta nu a fost evacuat odată cu restul vecinilor săi, care mai apoi au fost duși la instituțiile medicale pentru analize. Amintim că în cursul zilei de luni s-a făcut o deratizare cu o substanță necunoscută. Din cauza acesteia, au murit doi copii și mama unuia dintre ei. Blocul de pe Vaida Voievod 1 a fost evacuat de urgență, după ce cele trei persoane au murit.

După ce locatarii au fost lăsați să intre în clădire, au fost evacuați din nou și duși la instituțiile medicale pentru analize amănunțite. Bătrânul care nu a părăsit imobilul a susținut că a adormit și s-a uitat la televizor. Acesta avea aprovizionarea făcută, astfel că nu a avut nevoie să meargă la magazin. Abia în cursul zilei de joi dimineață a aflat că trebuia să plece din locuință. Autoritățile nu au știut că bătrânul rămâsese înauntru. Cu toate astea, locuința sa figura ca evacuată.

 Un pensionar din Timișoara a fost uitat în
Un pensionar din Timișoara a fost uitat în „blocul groazei”. Ce trebuie să facă acum?

Ce a spus bărbatul și care sunt demersurile pe care trebuie să le facă?

– Nu v-a bătut nimeni la ușa să va evacueze?
– A bătut. Da’ eu dacă văd o oră (la televizor), mă ia cu somnul.
– Și acum așteptați să intrați din nou? Ce v-au spus autoritățile?
– Până pe seară. Să se facă expertiză. Am frigider, tre’ să-l scot măcar din priză. Păcat de el, îl stric, n-am bani să iau altul. (Sursa: digi24.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI