Cine era femeia ucisă în Timișoara, după dezinsecție. A trăit pe stradă, iar acum avea în sfârșit o familie

Cine era femeia ucisă în Timișoara, după dezinsecție. A trăit pe stradă, iar acum avea în sfârșit o familie
Cine era femeia ucisă în Timișoara, după dezinsecție

Timișoara – 15 apeluri la 112, de sâmbătă până luni, 3 oameni morți, 2 copii, unul de 3 ani, celălalt de zece zile, și mama unuia dintre ei, în urma unei ample operațiuni de deratizare dintr-un bloc. Numărul victimelor în cazul dezinsecției mortale crește. Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis.

Cine era femeia ucisă în Timișoara după dezinsecție?

În blocul deratizat cu o substanță toxică interzisă în spații destinate locuirii, de pe strada Miorița nr. 8 din Timișoara, locuiau, în chirie, soții Crina și Teo, împreună cu fiul lor, Darius, de 3 ani. Ei formau o familie care și-a găsit greu liniștea, după o jumătate de viață în care nu au simțit ce e fericirea. Împlinirea lor a fost distrusă de o banală dezinsecție.

Cine era femeia ucisă în Timișoara, după dezinsecție. A trăit pe stradă, iar acum avea în sfârșit o familie
Crina, copilul ei și soții Negrulescu

Sâmbăta precedentă, 16 noiembrie, micuțul lor de 3 ani a ajuns intoxicat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu”. Băiatul a murit câteva ore mai târziu. Luni, 18 noiembrie, a ajuns și Crina la spital. Ca în cazul copilului său, medicii nu au putut să îi salveze viața.

A trăit pe stradă, iar acum avea în sfârșit o familie

Apropiații tinerei în vârstă de 29 de ani au povestit pentru Adevărul destinul dramatic al său. Ea lucra ca femeie de serviciu la un restaurant din Timișoara și în același timp făcea liceul la ”seral”. Voia mai mult și făcea pe cât posibil, căci era mamă și dorea să aibă un viitor mai bun pentru ea, soț și mai ales copil. Pentru mult timp, Crina a fost ”om al străzii”, iar suferințele nu au fost puține.

„Reabilitarea ei este un veritabil miracol”, a spus psihologul Paul Negrulescu, președinte al Asociației Psihologilor Creștini din România (APSR), unul dintre oamenii care s-au ocupat de cazul Crinei, cândva, fiind reprezentant al Asociației ”Mana” pentru Protecția Copilului din Timișoara.

Legătura cu centrul de zi ”Mana” a Crinei era strânsă, căci acolo găsea o masă caldă și putea face baie, revenind, spre finalul zilei, tot pe stradă.

„Nu cred că ne este dat să vedem prea multe miracole. Mi se pare că sintagma «părăsită de oameni, femeie a durerii, obişnuită cu suferinţa» descrie imaginea pe care o aveam eu despre Crina în urmă cu câţiva ani”, a povestit Ana Negrulescu, soția psihologului.