29 sept. 2020 | 14:47

Pensii 2020. Când vor crește pensiile din nou pentru români. Anunțul oficial

Știri generale
Pensii 2020. Când vor crește pensiile din nou pentru români. Anunțul oficial
Pensii 2020. Când vor crește pensiile din nou pentru români. Anunțul oficial

Una dintre cele mai intens dezbătute probleme de anul acesta în România au fost veniturile bătrânilor. Iată că majorarea acestora este din nou pusă în discuţie! A fost anunţat când vor creşte pensiile, din nou, pentru români.

Când vor creşte, din nou, pensiile

Majorarea pensiilor cu doar 14% a stârnit controverse în rândul pensionarilor care abia aşteptau veniturile mărite. Pandemia de coronavirus, însă, a afectat grav economia României, motiv pentru care reprezentanţii Guvernului au declarat, în luna august, că veniturile bătrânilor nu se pot mări cu 40%, aşa cum era în plan.

Rareș Bogdan aduce, din nou, în discuţie acest lucru şi spune că pensiile vor fi mărite în momentul în care va fi posibil, dat fiind că ne confruntăm cu o situaţie fără precedent.

“Lucrurile stau așa: nu vom lua niciun fel de împrumut și nu vom face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional. Legat de pensii … În momentul în care se va putea, vă asigur că vom crește pensiile cu mai mult de 14 la sută, care e cea mai mare creștere de pensie dată o singură dată. Dacă economia și veniturile ar fi permis, am fi crescut fără nicio problemă cu 40 la sută pensiile românilor, pentru că oamenii merită acest lucru.

Alocații… colegul meu Robert Sighiartău a fost autorul și promotorul dublării alocațiilor pentru copii, alături de colegii mei din Parlamentul României. A venit după o nouă creștere. Noi am putut, din punct de vedere bugetar, să creștem doar cu 20 la sută în primă fază, dar vă asigur că, imediat ce veniturile bugetare permit, nu vom ezita să creștem”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Pensii 2020. Când vor crește pensiile din nou pentru români. Anunțul oficial

Pensii 2020. Când vor crește pensiile din nou pentru români. Anunțul oficial

Vor creşte sau nu taxele pentru români?!

Cum situaţia bugetară nu este deloc una bună, românii sunt îngrijoraţi că, începând de anul viitor, vor exista creşteri de taxe. Se pare însă ca europarlamentarul a ţinut să precizeze că nu vor avea loc majorări pentru cetăţenii României.

“O guvernare liberală nu crește taxele. Deci, PNL nu crește taxele. Un partid liberal nu va putea să crească taxele decât dacă vrea să se sinucidă!”, a mai spus Rareş Bogdan.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro