Pensia uriașă pe care o are Dumitru Dragomir: ‘Mi-au mai tăiat și 72 de milioane’

Pensia uriașă pe care o are Dumitru Dragomir: ‘Mi-au mai tăiat și 72 de milioane’
Ce pensie are Mitică Dragomir?

Ce pensie are Dumitru Dragomir? Ce face acesta cu suma fabuloasă lună de lună? Românii au rămas surprinși de mărturiile acestuia din cadrul unui show. Ce a spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România?

Dumitru Dragomir, detalii despre pensia sa: ce sumă uriașă ia?

Mitică Dragomir a acceptat invitația în celebra emisiune care rupe firul în patru și ia la puricat nume mari din România. Acesta s-a aflat de curând în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, loc unde a discutat despre subiecte care mai de care mai delicate, printre ele făcându-și loc și pensia pe care o ia.

Fostul președinte LPF a lămurit sumele fabuloase vehiculate în presă și a susținut că în anii trecuți încasa nu mai puțin de trei pensii. Concret, este vorba despre pensia de parlamentar, pensia de la Ministerul de Interne și pensia obișnuită. Bărbatul a mărturisit și cum stau lucrurile acum și ce pensie îi mai intră în buzunare la moment.

Dragomir nu s-a ferit să declare că are o pensie de puțin peste 120 de milioane de lei vechi, după ce i-au fost tăiate cele 72 de milioane din pensia specială. Cel din urmă a șocat din nou cu o afirmație. El nu se folosește foarte mult de banii care îi revin pentru că el și soția mănâncă foarte puțin, nu are vicii, iar ieșirile nu sunt deloc dese. Mai mult decât atât, Dragomir este atent la cheltuieli.

„Mi-au tăiat 72 de milioane”

„Am o pensie un pic peste 120 de mililoane vechi. Mi-au tăiat 72 de milioane pensia specială și mai am în jur de 100 și ceva de milioane vechi. Era bine dacă nu-mi tăia pensia specială, că nu-i consumam. Nici pe ăștia nu-i consum. Eu cu nevasta mea mâncăm foarte puțin.

Eu nu beau, nu fumez. Mă mai duc cu tinerii la o cafea sau cu Viorel Păunescu, mai în vârstă ca mine, să bem câte o cafea. Mă mai duc la restaurantul lui Tis, dar acolo nu plătesc niciodată. Tot ce mănânc și beau e moca. Nu fac cheltuieli aiurea deloc”, a detaliat acesta.

Fostul președinte LPF a povestit că la anii săi are activitate în continuare și stă pe șantier de dimineață până seara.

„Stau pe șantier toată ziua și ce bine e la vârsta mea să stai. De exemplu, astăzi am stat 5 ore într-un frig, de la 7 dimineața afară pe un scaun, că nu pot să stau mult în picioare. Am scaunul în mașină.”, a declarat Mitică Dragomir în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI