14 ian. 2023 | 09:39

Pensia colosală pe care o încasează Silviu Prigoană. E nemulțumit însă și vrea să dea statul în judecată

Monden
Pensia colosală pe care o încasează Silviu Prigoană. E nemulțumit însă și vrea să dea statul în judecată
Pensia colosala pe care o incaseaza Silviu Prigoana. E nemultumit insa si vrea sa dea statul in judecata

Silviu Prigoană este unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri din România. În urmă cu trei ani de zile, fostul soț al jurnalistei Adriana Bahmuțeanu a decis să iasă anticipat la pensie. Ce venituri lunare incredibile încasează afaceristul de la statul român. Nu te așteptai la o asemenea sumă.

Ce pensie fabuloasă are Silviu Prigoană

Silviu Prigoană nu are nevoie de niciun fel de inroducere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști de la noi din țară.

Notorietatea sa în showbiz a crescut enorm, în urmă cu mai mulți ani, în urma căsniciei sale controversate cu Adriana Bahmuțeanu, relația lor având numeroase suișuri și coborâșuri, de-a lungul anilor.

Acum trei ani de zile, Silviu Prigoană a luat decizia de a se pensiona anticipat, datorită contribuțiilor aduse în timpul mandatului său de politician. Ceea ce i-a surprins pe internauți este suma pe care afaceristul o încasează, lună de lună, de la stat.

În timp ce alte persoane publice se plâng de faptul că ar trăi la limita subzistenței, nu este și cazul lui Silviu Prigoană.

Omul de afaceri încasează o sumă colosală de la stat, iar acum este decis să acționeze în instanță și să dea statul în judecată, fiind nemulțumit de veniturile obținute.

Fostul politician vrea să dea statul român în judecată

Fostul deputat al României s-a retras din activitate la vârsta de 57 de ani, reușind să primească, de la stat, o pensie colosală în valoare de 35.000 de lei.

Deși la această sumă mulți români pot doar să viseze, Silviu Prigoană nu este mulțumit și vrea să dea statul român în judecată, după ce Parlamentul a eliminat mai multe privilegii și indemnizații salariale privind foștii parlamentari.

Prin urmare, din pensia inițială de 40.000 lei, lui Silviu Prigoană i-au scăzut 5.000 lei din venituri, motiv pentru care afaceristul este determinat să își prezinte cazul în fața magistraților.

De când s-a pensionat, Silviu Prigoană se bucură de timp de calitate petrecut în familie, alături de soția lui și de copii.

„Pot spune că m-am cam obișnuit cu noul stil de viață! Acum am de-a face cu copiii si cu nepoții, atâția câți sunt, că poate unii or fi chiar pe drum. Să dea Domnul să fie cât mai mulți!

Când am început eu afacerile piața era virgină. Totul era la început, totul era deschis și aveai multe oportunități. Bine, trebuia să știi să le citești și să crezi în puterea ta de muncă. Dar astăzi constat că piața e mult schimbată.

E de departe mult, mult mai aglomerată. Însă, dacă ar fi să o iau azi de la capăt aș investi în doar domenii. Unul este cel al mâncării, iar al doilea cel al producerii energiei, de orice fel, electrică, eoliană, nici nu mai contează! Aici cred că se va pune accentul mult timp de acum înainte!”, a declarat Prigoană, exclusiv pentru Playtech.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
WhatsApp introduce funcții noi. Schimbări majore pentru utilizatori
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
O MARE COMPANIE a luat decizia finală. Vrea să vină și SĂ BAGE BANI în România
Capital.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro