02 nov. 2022 | 15:20

Domeniile în care Silviu Prigoană ar investi în 2023. Sfatul vital pentru tinerii care vor să-și deschidă o afacere EXCLUSIV

Monden
Domeniile în care Silviu Prigoană ar investi în 2023. Sfatul vital pentru tinerii care vor să-și deschidă o afacere EXCLUSIV
Silviu Prigoană, investiții pentru 2023? Ce planuri are?

La 58 de ani, Silviu Prigoană se declară un tânăr pensionar fericit și gata să învețe o nouă meserie, pe cea de bunic. Admite că în acest din urmă caz este încă la început, dar spune că are puterea de a se adapta din mers la diverse situații. „Eu mi-am terminat treaba! Vremurile în care eram investitor și patron s-au dus! Acum sunt un tânăr pensionar fericit și încă deprind tainele calității de bunic. Aici sunt de-abia la început!”, a declarat Silviu Prigoană pentru playtech.ro.

În ce domenii ar investi Silviu Prigoană: planuri pentru 2023

Fostul patron de presă și alte investiții sonore în urmă cu mai bine de două decenii în urmă, Prigoană susține că nu se plictisește deloc stând acasă.

„Nu mă plictisesc deloc, chiar dacă acum am o altă agendă. Vă spun sincer că mi se pare la fel de interesantă ca și cea de pe vremuri. În plus, a fost alegerea mea, așa că nu există nici regrete. Îi las pe cei mai tineri ca mine, cu sângele fierbinte cum se spune, să bată cu putere la porțile Bursei!”, susține el cu mult umor în glas.

Pe de altă parte, cu același umor care-l caracterizează, Silviu Prigoană spune că timpul petrecut cu copiii și atunci când poate cu nepoții săi e unul foarte plăcut!

„Pot spune că m-am cam obișnuit cu noul stil de viață! Acum am de-a face cu copiii si cu nepoții, atâția câți sunt, că poate unii or fi chiar pe drum. Să dea Domnul să fie cât mai mulți!”, sună noul crez al fostului afacerist de succes.

,,Piața e mult schimbată”

Cu toate acestea, la insistențele playtech.ro Silviu Prigoană a acceptat să ofere și un sfat pentru cei mai tineri întreprinzători:

„Când am început eu afacerile piața era virgină. Totul era la început, totul era deschis și aveai multe oportunități. Bine, trebuia să știi să le citești și să crezi în puterea ta de muncă. Dar astăzi constat că piața e mult schimbată.

E de departe mult, mult mai aglomerată. Însă, dacă ar fi să o iau azi de la capăt aș investi în doar domenii. Unul este cel al mâncării, iar al doilea cel al producerii energiei, de orice fel, electrică, eoliană, nici nu mai contează! Aici cred că se va pune accentul mult timp de acum înainte!”.

Socru mare a doua oară

Silviu Prigoană a devenit bunic la începutul acestui an, atunci când băiatul său cel mare, Honorius, care locuiește în Statele Unite, împreună cu soția sa, Corina, a devenit tată. Pe micuțul Arthur, Prigoană avea însă-l să-l întâlnească abia la finele verii care tocmai a trecut, atunci când Honorius a revenit pentru scurt timp în România, alături de întreaga sa familie.

Tot în această vară, Silviu Prigoană a fost pentru a doua oară socru mare, după ce fiul său, Silvius, fratele lui Honorius, ambii din prima căsătorie a miliardarului, și-a unit destinele cu aleasa inimii. Silviu Prigoană mai are însă alți doi băieți, pe Maximus și Eduard, din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu, dar cei doi sunt încă minori.

Prigoană mai are însă alți doi nepoți la Cluj, mult mai mari, Adel și Denisse fiind copiii lui Danie, fratele mai mare al cunoscutului afacerist.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro