26 mart. 2024 | 14:17

Penelope Cruz, spectaculoasă la 49 de ani. Decolteul a furat toate privirile, cum s-a lăsat fotografiată actrița de la Hollywood

Monden
Penelope Cruz, spectaculoasă la 49 de ani. Decolteul a furat toate privirile, cum s-a lăsat fotografiată actrița de la Hollywood
Penelope Cruz arată fantastic la aproape 50 de ani

Penelope Cruz are 49 de ani, dar arată spectaculos! Actrița de la Hollywood a realizat o ședință foto îndrăzneață pentru ediția de aprilie a revistei Elle Spania. Pe rețelele de socializare, Penelope le-a dezvăluit fanilor câteva imagini incendiare cu ea care vor apărea în această publicație!

Penelope Cruz arată spectaculos la 49 de ani

Penelope Cruz se pare că sfidează vârsta pe care o are! Actrița spaniolă împlinește 50 de ani luna viitoare, dar arată într-un mare fel. Vedeta de la Hollywood și-a pus în valoare valoare senzualitatea, într-o ședință foto îndrăzneață pentru ediția de aprilie a revistei Elle Spania. Pentru coperta revistei, Penelope a purtat ținute îndrăznețe, care i-au pus în evidență silueta perfectă. În plus, decolteul divei a furat toate privirile pe rețelele de socializare, iar fanii virtuali au felicitat-o pentru felul în care arată.

Actrița de la Hollywood apare pe coperta revistei Elle

Deși are aproape 50 de ani, Penelope, considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe de la Hollywood, arată mai bine ca-n tinerețe. În plus, vedeta a mărturisit că traversează cea mai bună perioadă din viața sa.

„Dacă mă întrebi cum e relația mea cu mine astăzi și cum era cea pe care o aveam la 20 sau 30 de ani, sincer o prefer pe cea de acum. Profit de fiecare deceniu, de fiecare moment și nu mă gândesc niciodată că mi-a fost mai bine înainte”, a dezvăluit Penelope, pentru interviul din Elle Spania.

Vezi și: Penelope Cruz, corp de invidiat la 48 de ani. A pozat în lenjerie, fanii au lăudat-o pentru curaj: „Nu am cuvinte, eşti spectaculoasă”

Este căsătorită cu actorul Javier Bardem

Penelope Cruz este căsătorită de 13 ani cu Javier Bardem și au împreună doi copii, Leo, în vârstă de 12 ani, și Luna, în vârstă de 10 ani. Mariajul celor doi funcționează perfect, iar actrița a dezvăluit care este secretul.

„Cântă și este un mare dansator. Și îl imită uimitor de bine pe Mick Jagger. Îi imită pe Al Pacino și pe De Niro vorbind unul cu celălalt. Este incredibil. Este atât de ușor să fii manipulat, mai ales dacă ai un creier care încă se formează. Și cine plătește prețul? Nu noi, nu generația noastră, care, poate la 25 de ani, a învățat cum funcționează un BlackBerry. Este un experiment cumplit făcut pe copii, pe adolescenți”, a mai mărturisit Penelope Cruz, în interviul acordat revistei Elle.

Cum a încercat să adopte un copil din India

Înainte de a se căsători cu Javier Bardem, actrița spaniolă a povestit că o călătorie în India a determinat-o să ia în considerare adoptarea unui copil al străzii.

„Sunt un om destul de fericit, destul de implicat și destul de preocupat. M-am dus să lucrez la casele Maicii Tereza și în fiecare dimineață am văzut asta. Eram voluntar și găseam copii zăcând pe trotuar, în timp ce părinții erau acolo cerșind… Când treceam pe lângă pătuțuri, era un bebeluș orb care, când simțea că trece cineva, se arunca în jurul gâtului tău, ca să-l poți ține în brațe. Acea călătorie mi-a schimbat mult viața. Am încercat să adopt pe cont propriu când aveam 20 de ani, dar nu a fost posibil”, a mai completat ea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Capital.ro
Locuri de grătar de 1 mai 2024. Aici poţi face grătar fără să primeşti amendă!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro