Pedofilii care au răpit și abuzat o fetiță până la leșin în Brăila, eliberați chiar la cererea procurorilor. Detalii revoltătoare

Pedofilii care au răpit și abuzat o fetiță până la leșin în Brăila, eliberați chiar la cererea procurorilor. Detalii revoltătoare
Pedofilii care au răpit și abuzat o fetiță până la leșin în Brăila, eliberați chiar la cererea procurorilor

Caz Brăila. Pedofilii care au răpit și abuzat o fetiță de 10 ani, chiar și după ce aceasta era în stare de leșin, au fost eliberați la cererea procurorilor.

Pedofilii care au răpit și abuzat o fetiță până la leșin în Brăila, eliberați la cererea procurorilor

Inculpații Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) și Mămăligeanu Corin (20 de ani) au fost arestați preventiv de către magistrații Judecătoriei Brăila care au admis propunerea procurorului de caz. După cum au stabilit anchetatorii, cel mai în vârstă dintre inculpați a acostat-o pe fetiță în zona unui ”Non-stop” din cartierul Vidin, copila fiind împreună cu fratele ei.

Micuța a fost dusă pe un teren viran din afara municipiului, unde a fost violată. Ulterior, a ajuns într-un imobil nelocuit, unde au continuat abuzurile. Bărbatul de 20 de ani a întreținut și el raporturi intime cu victima. Surse judiciare, citate de obiectivbr.ro, au relatat faptul că agresorii au continuat să întrețină raporturi intime cu victima chiar și după ce aceasta a leșinat.

Indivizii au adus-o înapoi în zona chioșcului

Surse judiciare au declarat pentru sursa citată că, după ce indivizii au abuzat-o pe cea mică, au adus-o înapoi în zona chioșcului non-stop, ea fiind plină de sânge, atenționând-o să nu spună cuiva ce s-a întâmplat. Inculpații au fost arestați preventiv. Individul în vârstă de 30 de ani este acuzat de lipsire de libertate și viol, iar al doilea numai de o singură infracțiune: viol.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila au ajuns la o concluzie în ceea ce-i privește, astfel că pe 14 ianuarie au solicitat eliberarea celor doi. Două zile mai târziu, judecătorii au admis cererea procurorilor, iar pedofilii s-au întors în mijlocul mulțimii.

Lipsă de dovezi sau plan?

„Admite cererile reunite formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi inculpatul Drăgan Cătălin Cornel. În baza art 242 al 1 Cod procedură penală, dispune revocarea măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpaţii Drăgan Cătălin Cornel şi Mămăligeanu Corin, prin încheierea nr 25/26.11.2019 a Judecătoriei Brăila, şi punerea în libertate a acestora dacă nu sunt arestaţi în altă cauză”, arată într-un document obținut de Spynews. 

Pedofilii care au răpit și abuzat o fetiță până la leșin în Brăila, eliberați chiar la cererea procurorilor. Detalii revoltătoare
Foto: Spynews

Gabi Daniela Stanciu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, a explicat că cei doi indivizi au fost scoși de arest pentru că la faptă au participat mai mulți violatori. Inculpații sunt cercetați acum în stare de libertate.

Pe de altă parte, este posibil ca procurorii să nu fi avut probe împotriva celorlalți făptași, astfel că au hotărât să îi scoată din arest pe Mămăligeanu și Drăgan pentru a-i folosi pe post de ”momeală”, pentru ca aceștia să intre în legătură cu ceilalți complici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI