Reacția avocaților, după scrisoarea lui Gheorghe Dincă. ”Am senzația că este scrisă de anchetatori!”

Reacția avocaților, după scrisoarea lui Gheorghe Dincă. ”Am senzația că este scrisă de anchetatori!”

Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, după ce Gheorghe Dincă  ar fi trimis o scrisoare familiei Alexandrei Măceșanu. În scrisoare recunoaște că el a ucis-o pe fată.

Reacția avocaților, după scrisoarea lui Gheorghe Dincă

Scrisoare, întinsă pe trei foi de caiet mic de matematică, conține mărturisirea suspectului crimelor de la Caracal. Acesta își exprimă recunoștința față de părinții fetei pentru că au mult bun simț și nu apelează la jigniri la adresa lui. De asemenea, acesta mărturisește că el este criminalul fetei și că își asumă faptele îngrozitoare. Scrisoarea în cauză deja a dat naștere la tot felul de speculații.

Astăzi, în cadrul unei emisiuni difuzată de Antena 3, unde au fost invitați specialiști în drept să discute pe marginea noilor informații, s-au făcut declarații șocante. Unele dintre ele au mers până acolo, spunând că defapt scrisoarea nu i-ar aparține lui Dincă, ci ar fi fost scrisă chiar de procurorii de caz.

”Am senzația că este scrisă de anchetatori!”

In emisiune la Antena 3, avocatul Adrian Cuculis a declarat:

”E halucinantă scrisoarea, de-a dreptul. Nu mergem pe o teorie a conspirației, dar dacă ar fi să mergem pe nota pe care a mers cazul ăsta în ultimele 6 luni, am senzația că este scrisă de anchetatori și i-au dat-o lui Dincă să o semneze și să o trimită. Era evident că ar fi ieșit în spațiul public. Asta cu aveți încredere în anchetatori, dosarul e beton, au toate probele împotriva mea… În logica penală, în logica unui infractor, când vreodată s-a auzit că vine infractorul și spune da ai încredere în anchetatori. (…) Eu mă gândeam că i-ar fi putut fi insinuată o chestiune de genul acesta.”, a spus avocatul, în cadrul emisiunii.

Pe de altă parte, Claudiu Lascoschi, fostul avocat al lui DIncă, a declarat că este posibil ca scrisoarea să-i apațină lui Dincă, acesta declarând că știa de intenția acestuia de la trimite o scrisoare familiei Măceșanu.

”Eu nu mai sunt avocatul lui Gheorghe Dincă, din 12 ianuarie. Dar știu că el voia să ajungă să își ceară iertare familiei și tuturor celor pe care i-a afectat. V-am spus de nenumărate ori că a regretat situația creată. În niciun caz nu a fost scrisă de anchetatori sau de procurori. Exclus așa ceva. E un drept pe care îl are. Nu știu sigur dacă a trimis-o. (…) În ultima parte a anchetei, știa de Luiza și Alexandra, făcea distincția. La început, nu putea, psihologic.”, a declarat Claudiu Lascoschi, fostul avocat al lui Gheorghe Dincă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI