08 mart. 2022 | 12:20

Pedeapsa primită de șoferița care a dat intenționat peste un polițist pe motocicletă. Cât va sta după gratii

News
Pedeapsa primită de șoferița care a dat intenționat peste un polițist pe motocicletă. Cât va sta după gratii
Pedeapsa primită de șoferiță care a accident un polițist

Șoferița care a lovit un polițist motociclist în luna august a anului 2020 a primit o pedeapsă dură de la judecătorii Curții de Apel Ploiești. Din fericire, polițistul a scăpat cu viață în urma accidentului, având doar câteva răni care nu i-au pus viața în pericol.

Sentința dată de judecători

Întâmplarea a avut loc în urmă cu aproape doi ani. Polițistul a urmărit-o pe femeia de 32 de ani cu semnalele acustice și luminoase pornite pe o stradă din Buzău. Aceasta nu a oprit, așa că urmărirea a continuat pe mai mulți kilometri pe străzile orașului. Polițistul voia să o tragă pe dreapta pentru a o avertiza că are o defecțiune la sistemul de semnalizare.

Pentru a-i atrage atenția, agentul s-a poziționat lângă geamul femeii, însă aceasta a schimbat brusc banda, moment în care a lovit motocicleta și l-a proiectat pe polițist într-un taxi care se deplasa pe direcția opusă de mers. Motocicleta a luat foc, însă, din fericire, agentul a reușit să sară de pe ea, fiind evitat în ultimul moment de o altă mașină.

Agentul, în vârstă de 29 de ani, a suferit o fractură la o mână. Șoferița a fost oprită câțiva km mai în față pe Drumul Național 1B. Inițial a fost condamnată la 9 ani și 10 luni de închisoare, însă sentința i-a fost micșorată în urma apelului.

Un șofer a tăiat cu flexul bariera către cota 1.400 de la Sinaia

Enervat că drumul este blocat, un șofer a decis să taie bariera care limitează accesul către cota 1.400 de la Sinaia. În mod normal, aceasta este pusă pentru a interzice accesul șoferilor atunci când condițiile meteo nu sunt favorabile, iar aceștia sunt puși în pericol.

„Bariera care opreşte traficul spre cota 1400, în caz de vreme nefavorabilă sau vânt puternic, a fost tăiată astăzi cu flexul, de către un şofer. Autorităţile spun că Drumul spre Cota 1400 este blocat de Primăria Sinaia atunci când ninge abundent sau e vânt puternic pentru protejarea șoferilor (…)”, scrie pe pagina de Facebook Info Trafic RO& UE.

Cu ajutorul unui prieten, bărbatul a tăiat bara metalică cu un flex pentru a-și continua drumul. Bariera despre care este vorba este cea montată la intrarea pe DC 134 – Drumul Cotei 1.400. Oamenii legii l-ai identificat pe bărbat. Acesta riscă dosar penal pentru distrugere, iar reprezentanții Primăriei Sinaia au spus că au făcut plângere.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro