Pe urmele lui Sebastian Chitoșcă. Fotbalistul care s-a lăsat de sport și muncește în Germania

Pe urmele lui Sebastian Chitoșcă. Fotbalistul care s-a lăsat de sport și muncește în Germania
S-a dus in Germania sa munceasca

Sebastian Chițoșcă a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. Fotbalistul are în spate o poveste emoționantă și deși putea avea o carieră impresionantă în fotbal, el a ales să plece la muncă în Germania. Așa s-a întâmplat și cu un alt fotbalist român, care a luat-o pe urmele lui Chițoșcă și s-a lăsat de sport. Era una dintre speranțele Școlii de Fotbal Gică Popescu și se anunța a fi unul dintre ce mai buni atacanți. Nu a mai contat, pentru că a decis să lase în urmă fotbalul pentru totdeauna și a plecat la muncă în Germania.

Fotbalistul care a luat-o pe urmele lui Sebastian Chițoșcă

Sabin Sburlea a jucat pentru FC Brașov, Rapid și FC Vaslui, dar în urmă cu 7 ani a decis să lase fotbalul pentru totdeauna. A stat un an pe bară, fără echipă, iar în a doua parte a sezonului 2015-2016 a jucat pentru Hansa Rostock.

Performanțele lui nu i-au impresionat pe oficiali, dar a rămas în Germania, acolo unde a mai încercat să joace la două formații de amatori.

Acum, Sabin este antrenor personal și maseur certificat. De altfel, tânărul are și o selecție la prima reprezentativă a României, pe 8 februarie 2011 a jucat aproape 70 de minute într-un amical împotriva Ucrainei.

De ce a renunțat la fotbal

Sabin a jucat pentru FC Brașov și a făcut performanță. Fiind observat de Răzvan Lucescu, el a ajuns la Rapid, dar nu a făcut o figură prea bună, așa că în 2012 a semnat cu FC Vaslui.

A urmat o accidentare care l-a ținut pe bară 8 luni, iar în 2014 a plecat în Germania. Despre fostul atacant se spune că ar fi lucrat ca șofer. În ianuarie 2015 a semnat cu Hansa Rostock, unde a jucat 16 meciuri.

Fostul sportiv a renunțat la cariera de fotbalist, s-a stabilit în Ravensburg, a lucrat la fizicul lui și a învățat ca să devină antrenor personal și maseur.

”Cred că un stil de viață sănătos începe cu un corp puternic și sănătos. În calitate de fost fotbalist profesionist care a jucat în preliminariile Ligii Campionilor, scopul meu este să fiu alături de tine cu fiecare unitate de exerciții și antrenament”, este descrierea pe care Sburlea o afișează pe site-ul său personal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI