Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)

Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)
Bănel Nicoliță a plecat în America. Ce muncește acolo

Bănel Nicoliță a decis să plece din România și să se mute în America după ce a investit foarte mulți bani în echipa CS Făurei. Fostul fotbalist are foarte multe datorii, așa că a fost nevoit să se orienteze către un alt domeniu după ce toți banii câștigați de la FCSB au fost cheltuiți.

Din ce face bani Bănel Nicoliță în America

Bănel Nicoliță a investit toți banii pe care îi avea în echipa CS Făurei, dar această decizie i-a atras multe probleme. Fostul fotbalist are datorii mari la cămătari, așa că a plecat în SUA după ce toată averea din cariera de fotbalist s-a dus pe apa sâmbetei.

Acesta lucrează în construcții de când a ajuns în Statele Unite ale Americii și primește 3.000 de dolari pe lună, potrivit unor surse Impact.ro. Bănel Nicoliță trimite bani acasă lunar, ținând cont că fiicele sale primesc 500 de dolari, iar mama lui, care locuiește la Făurei, are parte de 500 de dolari.

Bănel Nicoliță și-a pierdut averea

Bănel Nicoliță trece prin momente extrem de dificile după ce a investit peste 300.000 de euro pentru echipa de la Făurei, unde a fost antrenor, manager și finanțator. Totuși, el nu a avut noroc cu formația care evoluează în Liga 3 și s-a reprofilat, lucrând acum ca muncitor în construcții.

El a pus totul la bătaie pentru ca echipa de fotbal să ajungă pe culmile succesului, așa că a pierdut bani, bunuri, dar și apartamente. Averea pe care a câștigat-o din cariera de fotbalist a fost investită în formațiunea din Liga 3, iar apoi s-a văzut nevoit să apeleze și la cămătari, acumulând multe datorii.

CS Făurei i-a atras divorțul

De asemenea, Bănel Nicoliță a primit o lovitură dură și în viața personală. El a ajuns la divorț din cauza echipei CS Făurei după ce partenera lui a fost extrem de nemulțumită de cheltuielile pe care le-a făcut, dar și pentru faptul că a petrecut din ce în ce mai puțin timp cu familia.

„Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei. Iar ea a rămas singură și cu fetele, și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură.

Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta și-a spus cuvântul”, au spus apropiații lui Bănel Nicoliță în urmă cu ceva timp pentru sursa menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI