Ce a ajuns să facă Mihai Costea după ce s-a lăsat de fotbal. Se află în anturajul lui Alex Bodi

Ce a ajuns să facă Mihai Costea după ce s-a lăsat de fotbal. Se află în anturajul lui Alex Bodi
Ce face Mihai Costea după ce a renunțat la fotbal?

Cum arată viața de acum a fostului sportiv? Ce a ajuns să facă Mihai Costea după ce a uitat de fotbal. Fostul fotbalist se află în anturajul lui Alex Bodi. Ce se întâmplă cu el acum?

Cum arată viața lui Mihai Costea după ce a renunțat la fotbal?

Fanii lui Alex Bodi îl văd în ipostaze mult dorite, aproape de prieteni. Acesta s-a aflat în elementul lui, acasă, alături de cei mai dragi oameni. Printre cei care s-au adunat la locuința fostului soț al Biancăi Drăgușanu se afla și nimeni altul decât Mihai Costea.

Fostul fotbalist s-a lăsat de sportul care l-a făcut celebru și se pare că și-a făcut recent un anturaj din showbiz-ul românesc. Alături de aceștia s-a aflat și celebrul Gigel Frone care a cântat pe fundal în timp ce Bodi pregătea un grătar pentru oaspeții săi.

În momentul în care unul dintre ei a început să danseze amuzat de piesa cântată de fostul concurent de la ‘Românii au talent’, Mihai Costea a filmat toată scena. În imaginile video de pe canalul theXclusive se poate vedea cum fostul sportiv este destul de tăcut și cel mai probabil nu și-a dorit să fie filmat prea mult timp, așa că a dispărut la jumătatea video-ului din peisaj.

„Frumos…mi-a facut placere sa il vad pe Alex Bodi „altfel”?”, „Măi da lui Gigel nimic pălincă, nu e frumos”, „Ba frate super tare Aditza.Super carismatic”, „Foarte tare si amuzant ?????”, „Alex pare baiat de nota 10”, au fost doar câteva din comentariile din dreptul clipului.

„A trecut tinerețea, nu mai sunt tânăr”

Fostul sportiv a subliniat că a trecut tinerețea sa și că are gânduri să plece departe de meleaguri. Cu toate astea, nu poate uita de clipele petrecute pe teren și de oamenii pe care i-a întâlnit în această sferă.

„A trecut tinerețea, nu mai sunt tânăr, am ajuns la 32 de ani. Și gândul meu să plec în străinătate. Țin legătura cu Pintilii de la FCSB, a fost un lider ăn vestiar… Va face carieră și ca antrenor! Le urez baftă celor de la FCSB, un mare câștig anul acesta este venirea lui Thomas Neubert. Am lucrat cu el, știu ce vorbesc. Vine dintr-o zonă unde fotbalul e dezvoltat.

Are o strategie care te face să ai încredere. Părerea mea e că există doi tineri foarte buni la FCSB: Man și Coman. Pot ajunge la echipe mari„, a declarat MIhai Costea, conform prosport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI