EXCLUSIV Pe ea a lăsat-o Andrei Neacșu pentru Ilinca Vandici. Este un nume greu în PSD, care s-a îmbogățit peste noapte după divorț!

EXCLUSIV Pe ea a lăsat-o Andrei Neacșu pentru Ilinca Vandici. Este un nume greu în PSD, care s-a îmbogățit peste noapte după divorț!
Trecutul amoros al soțului Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici a ales să-și asume total titulatura de persoană publică, așa că le împărtășește de ani buni fanilor detalii despre viața sa. Mai puțin cunoscut este, însă, trecutul actualului soț. Dacă Vandici a fost cuminte pe plan amoros, despre Andrei Neacșu nu s-ar putea spune același lucru.

Trecutul amoros al soțului Ilincăi Vandici.

Fosta soția a tatălui copilului lui Vandici a fost deputat PSD Ilfov în anul 2015, pe când avea doar 27 de ani, până în luna februarie a lui 2019. Atunci, Alexandra a părăsit sociali-democrații și a plecat după Ponta în partidul Pro România. Dacă Neacșu ar fi fost interesat de averea femeii lângă care a ales să-și petreacă viață, ar fi avut de ce să rămână lângă Alexandra. Conform declarației de avere, ea este cu mult mai bogată decât Ilinca Vandici.

Bruneta deține o vilă de 244 de mp în Voluntari și are un salariu de nu mai puțin de 2.300 de euro din partea Parlamentului. Pe lângă bunurile enumerate, tânăra conduce o mașină evaluată la 10.000 de euro și provine dintr-o familie foarte bogată. De asemenea, deține și trei terenuri extravilane cu o suprafață totală de peste 22.550 mp în Ilfov și în Ialomnița și un altul intravilan de 3.500 de mp în Sinești, Ialomnița. Averea familiei mai este completată și de încă două vile impozante, și de bijuterii în valoare de 40.000 de lei.

Andrei Neacșu, actualu soț al Ilincăi Vandici, alături de fosta soție
Andrei Neacșu, actualu soț al Ilincăi Vandici, alături de fosta soție

Andrei Neacșu a călcat strâmb

Dacă Ilinca Vandici este la primul mariaj, actualul soț a mai trecut odată pe la ofițerul stării civile. Andrei Neacșu a fost căsătorit cu Alexandra Corina Bocagiu, în vârstă de 32 de ani. Fosta soție a lui Neacșu s-a bucurat în totalitate de măestria medicilor esteticieni, îmbunătățindu-și tot corpul.

Aceasta este nașa mică a lui Florin Pandele, soțul Gabriele Firea. Neacșu și Alexandra au fost împreună preț de 3 ani, apoi s-au despărțit. La scurt timp după ce au ales să plece pe drumuri separate, dragostea i-a împins la o împăcare, ulterior finalizată cu o căsătorie, în septembrie a lui 2015. Din păcate, infidelitatea lui Andrei a condus la doar câteva luni la divorț.