Ilinca Vandici a făcut anunțul! Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii Bravo, ai Stil, de la Kanal D

Ilinca Vandici a făcut anunțul! Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii Bravo, ai Stil, de la Kanal D
Începe Bravo, ai Stil! Sezonul cu numărul 6 vine cu schimbări!

Bravo, ai Stil renaște din cenușă! După o pauză mai lungă în care toți fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu emisiunea, au aflat schimbările propuse de producători. Sezonul cu numărul 6 aduce o premieră. Dacă juriul rămâne la fel, concurentele sunt de data aceasta punctul cheie.

Bravo, ai Stil revine pe micile ecrane!

Producătorii au făcut schimbările dorite și tocmai au anunțat că revin pe micile ecrane cu noi provocări. Sezonul cu numărul 6 aduce cu el o premieră. De data aceasta, concurentele nu vor mai fi doar simple tinere cunoscute în mediul online, ci vedete. „Bravo, ai stil! – Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel. Un nou sezon al show-ului fenomen revine, în curând, la Kanal D! Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, va reveni în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în, poate, cea mai spectaculoasă experienţă a vietii lor”, a fost mesajul de pe o rețea de socializare oferit de Bravo, ai Stil pentru fanii show-ului de modă.

„Mi-a fost foarte dor de , de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!” #bravoaistil #bravoaistilcelebrities #kanaldromania”
Ilianca Vandici

Brav, ai Stil revine pe micile ecrane cu o schimbare enormă
Brav, ai Stil revine pe micile ecrane cu o schimbare enormă

„Sunt tare curios care vor fi surprizele noului sezon”

Emisiunea care a surprins pe toată lumea cu o efervescență deosebită revine pe micile ecrane. Show-ul fenomen își face apariția de data aceasta cu o premieră, pentru că cele care vor concura pentru titulatura de cea mai stilată sunt chiar persoane deja cunoscute în lumea bună a României. În acest context, crema showbiz-ului se va muta în platoul de la Bravo, ai Stil.

„Felicitari! Abia aștept să urmăresc noul format @bravoaistil, alături de o prezentatoare extraordinară @ilinca.vandicioficial! Voi fi alături de voi, în continuare și sunt tare curios care vor fi surprizele noului sezon!”, a fost unul din comentariile internauților care au rămas plăcut surprinși de noutatea auzită.