Jador, acuzații la adresa Anei și a lui Zanni. Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România 2021

Jador, acuzații la adresa Anei și a lui Zanni. Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România 2021
Ce acuzatii face Jador la adresa lui Zanni si a Anei

Ediția din această seară a emisiunii Survivor România se anunță a fi una cu multe tensiuni în echipa Faimoșilor, după ultimele nominalizări care s-au făcut și după eliminarea Majdei de la Survivor România 2021.

Jador, acuzații la adresa Anei și a lui Zanni

De această dată, relația apropiată dintre Zanni și Ana Prorgras a stârnit controverse în rândul concurenților. Cu toate că la Consiliu cei doi au negat faptul că ar forma un cuplu, recunoscând însă că se știau dinainte de a ajunge în Republica Dominicană, Jador a refuzat să îi creadă pe cei doi.

”Jador: Vor să îți ascundă relația, nu știu ce vor. Eu cred că fata asta nu se potrivește deloc, sincer, cu el.

În ciuda afirmațiilor făcute de Jador, Ana Progras și Zanni continuă să nege că între ei ar fi ceva mai multe decât o relație de prietenie.

Zanni: Ana nu este iubita mea și nu va fi niciodată.

Ana: Unu la mână, nu sunt iubita lui Zanni.”

Cu toate că în echipa Răzbinicilor nu au mai existat conflicte după eliminarea lui Alin Sălăjean, aparent, Războinicii nu se înțeleg chiar atât de bine pe cât ar vrea să se creadă. Deși la Consiliu susțin că toți au o relație apropiată, iar pe teren pare că totul merge bine, în tabără lucrurile par să stea altfel. Mai exact, Maria, Sorin și Starlin s-au izolat pe plajă, acolo unde discutau despre Albert, colegul cu care nu au reușit să formeze o legătură mai strânsă.

Starlin și Jador, ieșiri nervoase

”Sorin: El nu știe să fie într-o echipă și nu se va integra, indiferent cât va sta aici.

Maria: Îmi spune mie o poveste, lui o poveste și celuilalt altă poveste.

Deși Faimoșii au fost afectați de plecarea colegei lor, Majda, încearcă totuși să vadă partea plină a paharului. Zanni, care o votase pe Elena Marin din cauza conflictelor avute cu ea, crede că au mai multe șanse să câștige jocul de recompensă, acum că Majda nu mai participă.

Zanni: Jocul următor de recompensă are șanse mai mari pentru că a plecat Majda!”

Elena Marin însă, cea care a fost nominalizată spre eliminare, alături de Roxana Nemeș și Majda, se bucură că nu este ea cea care a ieșit din competiție.

”Elena Marin: Trebui să recunosc că mă bucur pentru mine”.

De menționat este că jocul pentru recompensă i-a determinat pe Faimoși și pe Războinici să lupte din răsputeri. Starlin și Jador au avut ieșiri nervoase, astfel că tensiunile au ajuns la cote fulminante.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI