Pe cine șantajează Gigi Becali. S-a aflat acum ce a putut face: ”Așa vreau. Să te înveți minte”

Pe cine șantajează Gigi Becali. S-a aflat acum ce a putut face: ”Așa vreau. Să te înveți minte”
Pe cine santajeaza Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situația căpitanului echipei, și anume, Florin Tănase, care refuză să mai semneze un nou contract cu echipa roș-albastră.

Pe cine șantajează Gigi Becali

Florin Tănase, crescut de Viitorul, a ajuns la echipa FCSB în vara anului 2016, contra sumei de 1,5 milioane de euro. Acesta a jucat 13 partide în acest sezon, cu 10 goluri și 3 pase de gol.

Astfel, finanțatorul FCSB a spus că atacantul în vârstă de 26 de ani, refuză noul contract care i s-a propus, motiv pentru care o să ceară o sumă mai mare pentru un viitor transfer, adică în valoare de 5 milioane de euro. Dacă ar semna, Gigi Becali a spus că Tănase o să aibă o clauză de 3 milioane de euro.

„Uite, Tănase de exemplu. El mai are contract doi ani de contract și nu vrea să mai semneze. Ce să-i fac dacă nu mai semnează? Să nu-l bag să joace? Am zis ”Dacă vrei să semnezi, îți mai dau 5.000 de euro la salariu”. Așa au făcut Florinel Coman și Dennis Man. Au zis ”Da, dacă dai 5.000 de euro în plus la salariu, semnez”. Tănase nu au vrut, ăștia au vrut.

A venit și mi-a zis ”Dacă vine o echipă, cât vrei pe mine?”. I-am spus că 5 milioane de euro. ”Ai spus că vrei 3 milioane” și i-am explicat ”Dacă semnezi îți bag 3 milioane de euro clauză. Gândește-te și acum. Semnezi și ai 3.000.000 de euro clauză. Vine o echipă și te vreai, cer 5.000.000 de euro”.De ce? Păi pentru că așa vreau.

Tănase, vrei să facem un contract? Fă-l acum și dacă găsești 3.000.000 poți să pleci. Dacă nu ai contract semnat și vine o ofertă pentru tine, vreau 5.000.000 până în ultima zi. Ca să te învăț minte!”, a spus Gigi Becali la ProX.

”E vina mea că nu l-am vândut când am avut oferte”

Gigi Becali a mai spus pentru Pro Sport:

”E vina mea că nu l-am vândut când am avut oferte. Bine, el nu e jucător de 15-20 de milioane de euro, ca Man sau ca Moruțan, și am nevoie de el să iau titlul. Că altfel… Știu eu ce aveam de făcut în cazul lui… Nu vreau să mai ajung într-o situație ca asta. La FCSB trebuie să protejăm investițiile”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.”

George Becali, cunoscut sub numele de Gigi Becali, s-a născut la data de 25 iunie 1958, în Brăila. Acesta este un om de afaceri și politician român. Gigi Becali a fost și membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012, dar și membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală în mai 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI